Journal

Dag 11: Sykkelliv under koronapandemi

23/03/20
Jonas Orset

Livet fortsetter. For meg har det egentlig vært en ganske normal dag, med hjemmekontor og restitusjonssykling.

Hjemmekontor er ikke noe unormalt. Jeg jobber stort sett hjemmefra, eller på reise dit syklingen har ført meg. Arbeidet mitt består av online coaching med 101percent.training, planlegging, e-poster og SoMe. Ingen dager er like, så det er alltid nok å gjøre.

HAR DU LEST: Er en sykkelcoach noe for deg?

Etter noen timer foran datamaskinen var det veldig deilig å stikke ut på dagens restitusjonstur. Jeg tror det er veldig viktig for alle å være i aktivitet, spesielt i disse tider. En tur rundt Svartskog og nedom Ljan var forfriskende.

STI?: Det må ikke være parkett-grus for å bruke Checkpoint. Foto: Jonas Orset

Tilbake på Kolbotn fortsatte arbeidet.

Jeg er veldig motivert til å stå på ekstra disse dagene. Koronautfordringen må vi komme styrket ut av.

I tillegg til online coaching ved hjelp av TrainingPeaks ser jeg nærmere på opprettelsen av nettkurs, webforedrag, podcast og andre onlineløsninger. Sosial distansering gjør at vi må tenke nytt.

Det er spennende tider.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram