Journal

Dag 12: Sykkelliv under koronapandemi

24/03/20
Jonas Orset

Har jeg blitt syk?

Spørsmålet begynte å stille seg inn i går kveld, da jeg følte meg ganske utstått og hadde hodepine. Om jeg hadde pådratt meg viruset hadde det i såfall vært et synlig tegn på hvor smittsomt viruset er. Jeg har nesten holdt meg i alene i hjemmekarantene siste uken, foruten utendørs sykkeltrening.

Jeg våknet heldigvis mye bedre, og har vært såpass frisk i dag at jeg vurderte veldig å trene, men endte på å ta det rolig.

I steden for å sykle, fortsatte jeg å bruke tid å lære om online løsninger. Jeg var på webforedrag med Talerlisten, lærte mer om webinar, podcast og coaching. Det er utrolig mange muligheter som nå dukker opp og digitaliseringen innenfor disse områdene går vanvittig raskt.

Det handler om å tørre å tenke nytt, men for en gangs skyld har vi som samfunn heller ikke tid til å utsette innovasjonen, da stopper tjenestene våre opp.

Det er krevende, men spennende tider.

I dag har jeg også deltatt på online bibelgruppe, med ulike mennesker fra hele verden. Selv når som vi isoleres vil vi kunne knytte nye bånd og stå sammen.

På kvelden gikk første ritt av den nye NorgesCupen i Zwift, arrangert av Sykkelforbundet. Rittet ble live streamet, og selv om jeg ikke deltok kunne rittet følges nøye.

Det blir spennende å se om Zwift etterhvert vil bli større og mektigere enn tradisjonell utendørssykling. Hva tror du?

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram