Recap

Uke 53

03/01/16
Jonas Orset

Nytt år og nye muligheter

Siste uke i 2015 kalenderen er en milepæl. Ikke bare fordi året er omme og 2016 er i gang, men også fordi det er siste ukesrapport noensinne. I alle fall i det formatet som det er nå. Det er ingenting å deppe over for store ting er i ferd med å skje her på nordictrailblazer.cc. Den 6.januar vil nettsiden tas ned slik at vi kan kan laste opp en helt ny nettside som jeg kan garantere at er på et helt nytt nivå. 15.januar er 2 års dagen for nordictrailblazer.cc og det er også fødselsdagen til den nye siden som min kamerat, samarbeidspartner og webansvarlig, Kent Erik Harridsleff, har jobbet med i et halvt år allerede. Sett av datoen på kalenderen og gled deg!

Så over til vår siste ukesrapport her på siden, som vil avlastes av nye og hyppigere blogposter med en større månedsoppsummering som holder deg oppdatert på det som har skjedd.

En real treningsbolk

Den siste uken var en real dreper. Jeg begynte en tøff bolk ala Knut Anders Fostervold med 8 harde økter over en 10-dagers periode. Fokuset er på terskel, men jeg har variert med noe høy-intensiv trening og noe lengre og rolig økter.

En av intervaløktene ble gjort på rulle. Jeg har nå fått en BKool rulle som skal testes
En av intervalløktene ble gjort på rulle. Jeg har nå fått en Bkool rulle som skal testes og kjørte på tirsdag 4*10 min i-3 i Stelvio. Hard bakke!
Selvfølgelig har det blitt nye timer på Avancia. Både med styrke og spinning. Det er så hyggelig der!
Selvfølgelig har det blitt nye timer på Avancia. Både med styrke og spinning. Det er så hyggelig der!
Styrken begynner å bli bra. Jeg kan øke omtrent hver uke og er nå på 125 kg i knebøy uten belte. Det er nok bare et tidsspørsmål før jeg klarer vinterens mål på 140*4 rep.
Styrken begynner å bli bra. Jeg kan øke omtrent hver uke og er nå på 125 kg i knebøy uten belte. Det er nok bare et tidsspørsmål før jeg klarer vinterens mål på 140*4 rep.
Sykkelbilder viser ofte det beste fra sykkelturene, men det er ikke alltid det er like fine forhold. På onsdag var jeg på tur med Kørner og Børre i lett regn og sørpe. Og da blir heller ikke bildene fine.
Sykkelbilder viser ofte det beste fra sykkelturene, men det er ikke alltid det er like fine forhold. På onsdag var jeg på tur med Kørner og Børre i lett regn og sørpe. Og da blir heller ikke bildene fine.
Etter noen reale maksdrag i Vassum med Kørner var vi kommet til slutten av en æra. Nesoddengutten flytter ut av Follo og det aktive sykkelmiljøet i Follo mister en av sine ivrigste og hyggeligste ryttere. Heldigvis for meg flytter han til Belgia og bli også min "samboer." Så jeg skal klare meg bra! Fortsatt trist for FOSSIAF
Etter noen reale maksdrag i Vassum med Kørner var vi kommet til slutten av en æra. Nesoddengutten flytter ut av Follo og det aktive sykkelmiljøet i Follo mister en av sine ivrigste, beste og hyggeligste ryttere. Heldigvis for meg flytter han til Belgia og blir også min “samboer.” Så jeg skal klare meg bra! Fortsatt trist for gruppen FOSSIAF (For oss som sykler i aktivt i Follo).
Jeg er nok kjent som en ihugga Follo-patriot. På lørdag ønsket jeg å dele litt av entusiasmen med andre syklister. Jeg arrangerte Follo Rundt, en treningstur gjennom Follos flotte landskap.
Jeg er nok kjent som en ihugga Follo-patriot. På lørdag ønsket jeg å dele litt av entusiasmen med andre syklister. Jeg arrangerte Follo Rundt, en treningstur gjennom Follos flotte landskap.
InstagramCapture_1adf2af6-d2cd-4529-892e-57553865c592
Turen ble en større suksess enn bildene mine og de 13 som deltok virket fornøyde. Jeg koste meg i alle fall veldig! (Trykk på bildet for å bli sendt til turens facebookside der du også vil finne video og løypekart)

Siste del av bolken og 2016 i anmarsj

I dag var jeg først en tur innom Jesus Church i Kolbotn for å kick-starte året på beste måte. Deretter løp jeg 4*4 min og avsluttet med det uken og den 6.hardøkten. 2 dager igjen! Treningen går forrykende og kroppen responderer meget bra. 2015 var et veldig bra år, og ved å trykke på denne linken: Året 2015 i statistikk, får du masse spennende data fra fjoråret. Men jeg er svært optimistisk for det kommende året og tror jeg vil nå et helt nytt nivå som rytter. Snart vil mine planer og mål for 2016 presenteres og det er mye spennende lesestoff som ventes utover januar. Og husk, 15. januar: Ny nettside!

Denne kule appen viser hvor turene mine har gått i år. Dessverre klarte jeg ikke å dele linken. Men trykk på bildet så kan du lage ditt eget Heatmap.
Denne kule appen viser hvor turene mine har gått i år, mye i Belgia og sør for Oslo! Dessverre klarte jeg ikke å dele linken med full info. Om du vil, trykk på bildet så kan du lage ditt eget Heatmap. Følg meg også på Strava.

La oss håpe 2016 bringer både deg og meg mange nye flotte turer og opplevelser!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram