Recap

Uke 52

28/12/15
Jonas Orset

O, jul med din glede

Eller “O, hjul med din glede” som mange sykkelidioter sier. Hjul kan for all del gi mye glede og jeg har ingen problem med å ønske dere “God hjul.” – men det kan bli litt for materialistisk hele denne julefeiringa så jeg holder meg til det uorginale “God Jul.” Det er tross alt ikke sykkelen som skal feires, men Jesusbarnet. Jeg stemmer derimot for en egen sykkelhøytid en gang mellom vinterferie og våren, omtrent på samme tiden som mannen i gata drar frem sin gamle stålsykkel fra boden, og dama pusser den til vårens første sykkeltur. Nøyaktig en uke før også barna får overtalt sine fedre om at fjorårets fartsfantom minner mer om en gå-bil, og de trenger en ny leke med nye freshe farger. Sykkelhøytiden har stort potensiale. Tenk om vi hadde hatt en helt bilfri dag der vi syklet rundt trærne og sang sykkelsanger. F.eks. “Hjulene på sykkelen de går rundt og rundt, rundt og rundt, rundt og rundt,” eller den mer internasjonale “Bicycle Race” fra Queen. Eller for de mest ungdommelige: “Let’s roll” av Yelawolf. Vi må heller ikke glemme sykkelhøytidens vakreste sang:

Tilbake til virkeligheten

Jeg må vel våkne før jeg drømmer meg altfor langt inn i Utopias første høytid. Vi er enda i julen og den er ikke så verst heller. I ukens siste julekonk fikk vi endelig svaret på hvem som skulle vinne den fine overraskelsespakken. Konkurransens seiersherre ble unggutten Sebastian Seiersten fra Enebakk. Han har leverte kanonbilder hver uke og er virkelig en verdig vinner. Gratulerer!

Sebastian på sykkeltur før jul.
Sebastian på sykkeltur før jul.

Ukens tre beste bilder får du her:

Skjermbilde 2015-12-28 kl. 21.18.56
oforfang har virkelig funnet jula. Dette er ganske episk!
Skjermbilde 2015-12-28 kl. 21.19.23
Intervaller kan også være lek. Det mener i alle fall hakonorset, og jeg er enig.
Skjermbilde 2015-12-28 kl. 21.19.48
torbjornhb har tatt flere flotte bilder de siste ukene og dette var nok ett. Å lage pepperkakehus er også morsomt.

Juleferie med god samvittighet

Etter to solide treningsuker i Spania (les her) hadde jeg på forhånd bestemt meg for å ta det piano. Det sies at julen er tiden for å slappe av med familie og venner, men som regel kommer treningen først. I år hadde jeg passende nok lagt inn vinterens roligste treningsuke akkurat nå, så jeg fikk prøve meg som normalt familiemedlem, i stedet for den vanlige treningsfreaken. Men søskene mine er ikke akkurat late heller, så siden jeg ønsket å delta på familieaktivitene ble det en del aktivitet uansett. Det ble dermed flere gode økter gjennom uka.

På mandag la jeg imidlertid ned en solid styrkeøkt så ikke musklene skulle bli altfor daffe med noen rolige dager.
På mandag la jeg imidlertid ned en solid styrkeøkt så ikke musklene skulle bli altfor daffe med noen rolige dager.
Så ble det julefeiring.
Så ble det julefeiring med familien i Nesbyen.
1.juledag tok jeg beina fatt og dro ut på fjelltur. Jeg hadde vært ute en liten tur på juleaften også, da ved Nesbyen. Der var det gåtur-forhold. Hos bestefar i Vats, Ål, var det mer snø. Det ble 3,5t vassing i snø til knærne.
1.juledag tok jeg beina fatt og dro ut på fjelltur. Jeg hadde vært ute en liten tur på juleaften også, da ved Nesbyen. Der var det gåtur-forhold. Hos bestefar i Vats, Ål, var det mer snø. Det ble 3,5t vassing i snø til knærne i kraftig vind.
Jeg ble invitert av min yngste bror til å delta på futsalcup i Ekeberghallen med laget Brun Standard. Jeg jobbet knallhardt, men ferdighetene var rustne. Det ble ikke store resultatene, men vi hadde i det minste en uavgjort.
Jeg ble invitert av min yngste bror til å delta på futsalcup i Ekeberghallen med laget Brun Standard. Jeg jobbet knallhardt, men ferdighetene var rustne. Det ble ikke store resultatene, men vi hadde i det minste en uavgjort. Morsomt var det uansett!

Nå begynner treningen igjen, og snart er vi i 2016. Det blir et kanonår!

Sjekk også ut årsoppsumeringen fra 2015.

Godt nyttår!

Previous Post 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram