Recap

Uke 51

21/12/15
Jonas Orset

Julekonk’en går mot slutten

Julen nærmer seg raskere enn stormskritt og nå er det ikke mange dagene igjen. Faktisk er det bitte-bittelillejulaften i dag. I går var det siste søndag i advent og det betyr som den faste leseren vet – siste video og oppgave i Jonas Julekonk:

Uken som var bød på en utfordrende og vanskelig oppgave, nemlig julevask. Ikke alle ønsket å vaske armer, bein og alt i mellom i vinterkulden (selv om det er uvanlig høye temperaturer for tiden), men disse tre gjorde et tappert nok forsøk til at jeg kaller dem ukens vinnere:

Skjermbilde 2015-12-20 kl. 19.45.51
Creds til sesei14 som tok sjansen og i det minste fikk vasket føttene til jul. sesei14 – instagram.com/sesei14/
Skjermbilde 2015-12-20 kl. 19.45.32
Torbjørn badet ikke i vann, men tydlig at han badet i snø. Godt noen finner snøen til jul! torbjornhb: instagram.com/torbjornhb/

Det er enda muligheter for å delta så post et bilde på instagram fra ukens tema, juleleking, og bruk #jonasjulekonk så er du med!

Semana española

Siste uken har vært spansk. Jeg har vært i Guardamar i Spania for å samle litt sol og varme for å bedre takle den mørke tiden. Jeg har lagt ned en hel del god trening, men jeg har ikke overdrevet heller, og reiser hjem med en god del overskudd. Lys og D-vitamin har virkelig gitt meg mye energi og jeg har gjennom årene lært meg at jeg er svært påvirkelig av solunderskudd. Ikke optimalt for en nordmann. Men det gjør også en tur sørover ekstra verdifull og herlig.

Det har vært noen fin-fine økter i Spania. Husk at du kan se alle sykkelturer på ved å følge meg på Strava!
Det har vært noen fin-fine økter i Spania. Husk at du kan se alle sykkelturer ved å følge meg på Strava!

Les også mine inntrykk fra de første dagene i Spania i uke 50. Trykk her.

En av grunnene til at det ble så bra sørover var denne karen. Jeg har en filosofi om å digge alle som heter Jonas, og denne karen gjør ikke filosofien vanskelig å følge. Jonas' brother!
En av grunnene til at det ble så bra sørover var denne karen. Jeg har en filosofi om å digge alle som heter Jonas, og denne karen gjør ikke filosofien vanskelig å følge. Jonas Hjorth er hans navn.
Selskap fra flere av mine andre kamerater har jeg også hatt. På tirsdag fikk jeg besøk av Sigurd (som bor fast i Albir), Luis (spanjol fra Benidorm) og til høyre ser du Jonas Brothers.
Selskap fra flere av mine andre kamerater har jeg også hatt. På tirsdag fikk jeg besøk av Sigurd (som bor fast i Albir), Luis (spanjol fra Benidorm) og til høyre ser du Jonas Brothers.
Styrken kan ikke glemmes helt og jeg hadde totalt tre økter i byens feteste gym i løpet av treningsleiren. Tojje er fra Sverige og er blant Spanias beste bodybuildere. Det er ganske rått!
Styrken kan ikke glemmes helt og jeg hadde totalt tre økter i byens feteste gym i løpet av treningsleiren. Tojje har sitt eget gym i Guardamar med kona Tina. De er fra Sverige og Tojje er blant Spanias beste bodybuildere. Massevis av kosttillskudd i alle fall, men han mangler det beste – nemlig Squeezy!
Været har vært upåklagelig og bakkene var lenger og hardere enn jeg husket. Et område jeg husket som flatt var plutselig greit kupert. En sesong i Belgia har nok mye av skylden for det.
Været har vært upåklagelig og bakkene var lengre og hardere enn jeg husket. Et område jeg husket som flatt var plutselig greit kupert. En sesong i Belgia har nok mye av skylden for det.

Misunnelig? Det er nemlig ikke bare fordeler med å reise sørover og du kan få like mye ut av treningen hjemme. Les mer om det her.

Mot jul

Etter to gode treningsuker har jeg fullført min andre treningsbolk for vinteren og det passer bra at jula kommer og jeg samtidig har restitusjonsuke. Denne uka skal jeg la kroppen virkelig lade batteriene og jeg gir meg ikke før de er 100%. Det blir lystbetont trening i fjellet, og med disse forholdene vet jeg hvor vanskelig det blir å holde igjen. Det er enda god tid til sesongen og etter en tøff bolk MÅ jeg ta det piano. Jeg tar med sjakk og gløggflaska og stikker til fjells med familien.

Jeg ønsker deg en aldeles God Jul!

Next Post
Previous Post 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram