Recap

Uke 50

14/12/15
Jonas Orset

Jonas' Julekonk

Året går mot slutten, men Jonas' Julekonk er bare halvveis. Forrige uke var oppgaven juletrening og heldigvis er det mange som arbeider med sommerkroppen også på denne siden av nyttårsforsettet. Greit å ha litt å gå på før jul! Denne ukas vinnere får du her:

Skjermbilde 2015-12-13 kl. 19.00.39
Sesei14 - Lite sier mer om julesykling enn dette. Kudos!
Skjermbilde 2015-12-13 kl. 19.12.04
maxebk - Ikke alle bruker adventstiden i Norge. Kørner har flyktet til varmere strøk, og til ære for alle australiere og mexicanere fortjener også et sommerlig førjulsbilde å bli ekstra promotert. Feliz Navidad and a happy holiday!
Skjermbilde 2015-12-13 kl. 19.12.11
aasmundgl - I en snøfri førjulstid er det lite som gjør seg bedre enn en sykkeltur på vakre småveier. Dropp shoppingen, kom deg ut! Creds for bruk av sykkeldrakt i nissefarger.

Filmen til ukens oppgave var virkelig utfordrende å spille inn. Jeg måtte manne meg opp til å hoppe i vannet. Faktisk måtte vi også spille inn to ganger. Første gangen røk lykta akkurat i det jeg skulle hoppe i et vannhøl nedi skogen. Heldigvis rakk jeg ikke hoppe, så jeg ble ikke våt. Uansett måtte jeg manne meg opp til et nytt forsøk dagen derpå når lykten var ladet opp. Da dro vi litt lenger inn i skogen til en liten elv. Kaldt nok det også! Videoen får du her:

Uka som var

Jepp, årets 50. uke er over. På onsdag skrev jeg noen pros/cons om det å dra til utlandet for å trene. Posten kan du lese her. Da røpet jeg også at jeg har tatt en tur nedover til Spania, nærmere bestemt Guardamar. Jeg kom over noen veldig rimelige billetter og ønsket en retur til familiens leilighet i Guardamar. Jeg syklet innom da jeg var på treningssamling med Prorace i februar i fjor, men har ikke vært her siden 2011. Før det hadde jeg vært her hver år siden 2005, så jeg har savnet området. Godt å være tilbake, og med kjentfolk i området blir det heller ikke ensomt. Jonas Hjorth (les hans gjesteblog her) er i disse dager i Torrevieja så det blir mange turer med han før jeg reise hjem til jul. Jeg planlegger også en trening med min gamle lagkamerat i 3 år, Sigurd Nesset og spanske Luis Devesa Llorca. Det blir nok en bra spansk uke før julen ringes inn!

Sjekk også ut: Trening i Guardamar

Selv om det ikke er spesielt varmt her til å være Spania er det likevel noe idyllisk med lange sandstrender som ligger å venter på å bli nedtråkket av turister til sommeren.
Selv om det ikke er spesielt varmt her til å være Spania er det likevel noe idyllisk med lange sandstrender som ligger å venter på å bli nedtråkket av turister til sommeren.
Jonas Hjort er som vanlig i Spania, som betyr mye hyggelig selskap!
Jonas Hjorth er som vanlig i Spania, som betyr mye hyggelig selskap!
Det er ikke mye som minner om Belgia, men denne "brosteins-knekkeren" var i alle fall på rett spor av noe.
Det er ikke mye som minner om Belgia, men denne "brosteins-knekkeren" var i alle fall på rett spor av noe. Som landskapet bak viser er det ganske flatt, men etter en sesong i Vorselaar (Antwerpen provins) føles det relativt kupert ut. Å ha litt fart på turene er ikke dumt det heller!

Så langt har jeg lagt ned flere gode økter, men på denne siden av jul er det viktig å ikke kjøre seg for mye i senk. Jeg ligger vel på moderate 20-25t og har litt å gå på til de virkelige monstersamlingene før sesongen, som ofte inneholder opp mot 35t. Det er ikke sunt å stresse hele året heller!

God advent!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram