Recap

Uke 45

09/11/15
Jonas Orset

Litt av en uke må jeg si. Den første virkelige vintertreningsuka med solide mengder smerte og svette. Styrketreningen har vært hard, intervallene har gitt blodsmak og langturene har stjålet energi. Med andre ord en kanonuke. Bare 4 måneder til sesong!

3 turer til Avancia forrige uke, men det skal ikke stå på motivasjon til å rydde etter meg!
3 turer til Avancia forrige uke, men det skal ikke stå på motivasjon til å rydde etter meg!
Det er fin-fint i sørmarka om dagen. Perfekte løpeforhold og gode sykkelforhold, selv om det kan være noe sleipt her og der.
Det er fin-fint i sørmarka om dagen. Perfekte løpeforhold og gode sykkelforhold, selv om det kan være noe sleipt her og der.

Knoting på tur

I klassisk Børresen-stil syklet jeg langtur på Nesodden sammen med Kørner, Lukkedal (begge Ringeriks-Kraft), Børresen (Coop-Østerhus) og Torgeir (kompis av Børre) på jakt etter nye og ukjente veier. Selv om det normalt er Magnus (Børresen) som loser med cyclocrossen inn på gjengrodde skogsveier og stier, var det denne gangen Max som styrte skuta. Det ble i tradisjon tro mange nye flotte veier der kun et fåtall mennesker har satt sine føtter, samt noen mindre fine stier ingen mennesker tidligere har våget seg. Det ble en rå tur med bra selskap og etter hvert mange seige bein. Follo har så vanvittig mange muligheter som må oppdages! #lekrefollo

Windows Phone_20151107_13_56_12_Pro
Knoting og bæring av sykkel i ulent terreng.
Skjermbilde 2015-11-09 kl. 22.18.49
F.v. Torgeir(Toggen), Børresen, Kørner, Lukkedal og undertegnede.

Den gode ukesavslutningen

Etter at jeg kom hjem fra Belgia har jeg prøvd å få med meg noen gudstjenester for å bygge en enda tettere relasjon til min Far i himmelen. Mine foreldre er faste gjester i Jesus Church på Kolben (Kolbotn) og er der mer eller mindre hver søndag kl 11. Jeg har blitt med dem 4 søndager nå og synes det er veldig hyggelig å bruke litt av søndagen der. Det kan absolutt anbefales, uansett om du er kristen eller bare nysgjerrig. Søndag kl 11 i Kolben! (Les mer om Jesus Church her)

Treningen fortsetter…

Til uka går jeg inn i min siste uke i vintertreningens første treningsbolk. Hver bolk består av 4 uker, fra lett til hard. Du kan lese mer om vintertreningen min her. Det har vært en god del tøffe og høyintensive intervalløkter og det blir noen nye til uka! Jeg har også tenkt å prøve meg tilbake i CX-konkurranse. Ankelen (som jeg tråkket over i oktober) begynner å bli så bra at jeg tror det også skal gå greit å hoppe av og på sykkelen. Til lørdag er det NM i Svelvik. Jeg kunne sikkert vært bedre forberedt, og det er neppe ideelt at årets første virkelige CX-ritt er NM. Men det blir i alle fall hardt og god trening. Og det er jo det som er viktig når vi er midt i november. 🙂

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram