Recap

Uke 41

12/10/15
Jonas Orset

Off-season

Sesongen er nå vel over og denne uken har vært min første fulle off-season uke. Sykkelen har stått i boden og treningsklærne har kun blitt moderat brukt. Det er blandede følelser til å holde meg borte fra sykkelen, men jeg tror jeg har godt av det. Til uka begynner jeg vel så vidt og snart er det fullt kjør igjen. Greit å lade opp batteriene ordentlig igjen etter den lange sesongen.

Lite sykling, men nok å gjøre

Egentlig hadde jeg trodd at jeg skulle få mer tid når jeg tok pause fra sykkelen. Men denne uka har vært utrolig hektisk og det har vært nok å gjøre. Egentlig ganske greit å ha litt på programmet. Klarer i alle fall å skape litt nødvendig avstand til sykkelsesongen. Det har vært sponsormøter, styremøter, skole, planlegging, sykkelsalg osv. Har så vidt kommet i gang med styrketreningen og fått tatt en løpetur med Follo Development Team.

Løpetur med morgendagens helter!
Løpetur med morgendagens helter!
All sykling har blitt gjort på bysykler. Funker greit nok det!
All sykling har blitt gjort på bysykler. Funker greit nok det!
Tilbake på Avancia!
Tilbake på Avancia!

Kort ukesrapport?

Mobilen min fikk dessverre en kort luftetur etterfulgt av en hard landing på torsdag og ble nå sendt til reparasjon. Derfor mistet jeg endel bilder, bl.a. fra årsmiddagen til Nordictrailblazer.cc. Webansvarlig, Kent Erik, manager Daniel og meg selv, hyggelig lag! Ellers kunne jeg fortalt mer om treningen min med trener Robin Utgård, møtet med Follo DT, eller behandlingen min hos Ski Kiropraktikk og Velvære.

Om jeg klarer å holde meg fra sykkelen den kommende uka tviler jeg på, så mer sykkelrelaterte bilder får du vente noen dager til på!

Previous Post 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram