Recap

Uke 40

05/10/15
Jonas Orset

Sesongavslutning i Belgia

Årets sesong er nå over og på onsdag syklet jeg mitt siste ritt, prokermisrittet i Berlare, Memorial Fred de Bruyne. Med forkjølelse i kroppen og en lei hoste var det inget optimalt ritt, men jeg kom meg i alle fall gjennom de 162 km. En lang sesong er over og det er tid for å vende hjem og samle krefter, og legge planer for et enda bedre 2016.

Cross is coming

Sykkelkrossesongen er allerede i gang, både i Belgia og Norge. I Vorselaar ble det på lørdag arrangert nasjonalt ritt, og på torsdag testet jeg løypene sammen med Robin Mertens. Krossykkelen min fra Trek befinner seg i Norge og vi måtte nøye oss med enkle bysykler. Kanskje vel så morsomt?

Cyclocross-sesongen er i gang, men Robin Mertens sliter foreløpig med bunny jumps. Ikke så rart med 15kgs sykkel.
Cyclocross-sesongen er i gang, men Robin Mertens sliter foreløpig med bunny jumps. Ikke så rart med 15kgs sykkel.

Og om du lurte på mine planer for CX-sesongen så kan jeg røpe at jeg har planer om å kjøre flere ritt. Først skal jeg riktignok la kroppen hente seg inn etter landeveissesongen. Om kroppen føles restituert og god etter ett par uker begynner jeg smått med CX og snart noen ritt. Fra november kan det godt tenkes jeg kjører full CX-sesong. Jeg håper i alle fall det!

Tilbake til moderlandet

På torsdag ettermiddag var jeg så heldig å bli kjørt til Zaventem (Brussel Airport) av Robbe van Dycks far, og ikke så altfor lenge etter var jeg på vei nordover. Det føltes godt å vite at neste stopp var Oslo og at familien ventet på destinasjonen. Jeg har hatt det bra i Belgia, for all del, men jeg har lengtet etter å komme hjem. Jeg sier som Isac Elliot: Home is where my heart is.

Eventyrlig solnedgang med Antwerpen utsikt til nedenfor. Takk for eventyret i Belgia for denne gang!
Eventyrlig solnedgang med Antwerpen utsikt nedenfor. Takk for eventyret i Belgia for denne gang!

Vats Up!

Hjemme var det høstferie og familien skulle utnytte finværet med et besøk til Bestefar som bor i Vats i Ål kommune. Det var vindfullt på fredagen, men lørdagen var derimot helt utrolig. Vi dro ut på fjelltur i Skarvheimen, ved Fødalen og Iungsdalen. Selv om bildene ble bra (og de er uredigerte) var det langt finere i virkeligheten. Nyt dem!

WP_20151003_11_59_22_Pro
WP_20151003_14_56_00_Pro
WP_20151003_13_37_03_Pro
WP_20151003_13_28_38_Pro
WP_20151003_12_12_07_Pro
Dette bildet er fra fredagens lille tur med mamma.
Dette bildet er fra fredagens lille tur med mamma.

Uken ble avsluttet med fotball med broren min, Eivind, og vår fetter Torgrim. Når man ikke lenger spiller fotball mer enn kun en gang i året så betyr det rusten teknikk og påfølgende stølhet. Hardt!

Med reise rett til fjellet etter Norge-returen og med de utrolige flotte forholdene der ble det ikke en rolig start på off-season. Men nå – den kommende uka – er det på tide å hvile litt!

Next Post
Previous Post 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram