Recap

Uke 38

21/09/15
Jonas Orset

Uken som er bortgjemt midt i september ble faktisk ikke en uke som forglemmes lett, men heller en uke jeg vil huske. Om ikke alt går i minneboken blir i alle fall deler husket, det er garantert!

Uken startet "som vanlig" med noen rolige restitusjonsturer for å få forrige helgs ritt ut av beina. Jeg elsker å teste nye veier, men ofte ender det med fiasko og grusveier. Hell i uhellet er at det er god trening når CX-sesongen nærmer seg!
Uken startet “som vanlig” med noen rolige restitusjonsturer for å få forrige helgs ritt ut av beina. Jeg elsker å teste nye veier, men ofte ender det med fiasko og grusveier. Hell i uhellet er at det er god trening når CX-sesongen nærmer seg!
Regntungt ritt i Retie på onsdag. Trykk på bildet for å lese rittrapport!
Regntungt ritt i Retie på onsdag. Trykk på bildet for å lese rittrapport!
På torsdag satte jeg kompasspilen på N og syklet retning Zevenhuizen og kamerat Robin Vink. Han inviterte meg på besøk og med kun 130 km å sykle fra Vorselaar var det absolutt verdt å ta turen. Flaks at det ikke er grensevakter mellom NED-BEL for jeg har blitt en ganske flittig migrant mellom landene det siste året.
På torsdag satte jeg kompasspilen på N, og syklet retning Zevenhuizen og kamerat Robin Vink. Han inviterte meg på besøk og med kun 130 km å sykle fra Vorselaar var det absolutt verdt å ta turen. Flaks at det ikke er grensevakter mellom NED-BEL for jeg har blitt en ganske ivrig migrant mellom landene det siste året.
På fredag våknet jeg opp med tendenser til begynnende forkjølelse, men Robin dro meg med ut på en liten tur til ekte nederlandsk kultur.
På fredag våknet jeg opp med tendenser til begynnende forkjølelse, men Robin dro meg med ut på en liten tur til ekte nederlandsk kultur.
KINDERDIJK! Nederlands største samling av vindmøller med hele 19 møller.
KINDERDIJK! Nederlands største samling av vindmøller med hele 19 møller!
Kinderdijk står på UNESCOs verdensarvliste og jeg forstår hvorfor. Ganske spektakulært!
Kinderdijk står på UNESCOs verdensarvliste og jeg forstår hvorfor. Ganske spektakulært!
Ser du meg på broen?
Ser du meg på broen?

Syk for første gang på en evighet

Jeg føler jeg knapt har vært syk i år, og det kan jeg takke Universal Biology, Pharma Nord og NMA Klinikken for. Kroppen begynner å bli noe sliten og etter onsdagens ritt i regn og langtur i høstvær til Zevenhuizen i Nederland, så pådro jeg meg en liten forkjølelse. Ganske kraftig egentlig, og jeg var mer eller mindre i senga hele lørdagen og tok det også piano på søndag. Helgen ble derfor rolig og treig. Takket være Suits kom jeg meg gjennom. I dag, mandag, er jeg mer eller mindre 100% igjen, så det var heldigvis ikke så mye som gikk tapt. Nå venter den siste hele uken her i Belgia før sesongen avsluttes 30. september. 10 dager til med #keep grinding!

Previous Post 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram