News

Sesongen på hell

23/09/15
Jonas Orset

Årets sykkelsesong nærmer seg slutten. Det blir ingen retur til Kina i år, noe jeg egentlig er glad for. Det gir meg mer tid til å bygge et bedre fundament for 2016. Men det betyr også at årets sesong straks er over. Jeg reiser tilbake til Norge den 1.oktober og avslutter sesongen, en sesong som begynte i midten av februar og har vart i over 7,5 måneder. Kroppen begynner å bli sliten og det skal bli bra å ta en pause, selv om motivasjonen til å fortsette absolutt er der, og det er litt trist å tenke på at det nå snart er en 5 måneder lang rittpause. Men ingen grunn til å ta sorgene på forskudd for jeg er ikke helt ferdig enda.

Sesongen startet 15.februar med Volta a la Marina i Denia, Spania.
Sesongen startet 15.februar med Volta a la Marina i Denia, Spania.

Avslutter med et smell!

Årets sesong har enda noen godbiter igjen på programmet. Jeg planlegger proff-kermisritt i Stekene på torsdag i en 157 km lang rundløype. På søndag venter nok et proffritt, Gooikse Pijl, ett UCI 1.2 ritt på nesten 200 km. Neste onsdag blir mitt siste med nok et proff-kermis i Berlare. Dette er 162 km. Det er mange norske kontinentallag her nede og det skal bli gøy å måle krefter igjen med dem. Formen har dessverre vært litt nedadgående, men jeg håper jeg skal klare å hente ut det siste av trøkk den kommende uken. Så blir det hjemreise og pause!

Snart kan jeg si farvel til Belgia for denne gang. Først venter en uke med tøffe ritt og fullt fokus!
Snart kan jeg si farvel til Belgia for denne gang. Først venter en uke med tøffe ritt og fullt fokus!
Next Post
Previous Post 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram