Recap

Uke 36

07/09/15
Jonas Orset

Ny uke, nye muligheter

Da er vi inne i september og sesongens siste måned. Det betyr at det er ingenting å spare på lenger og alt handler om å yte det man kan i årets siste ritt. Det er med blandede følelser jeg ser sesongen gå mot slutten. Jeg ser frem til å komme hjem og allerede er jeg motivert til å begynne grunntreningen for å bli enda bedre i 2016. Likevel er det vemodig at årets sesong går mot slutten, og mulighetene for resultater blir færre og færre. Derfor er jeg innstilt på å gjøre mitt beste for å ta vare på de mulighetene jeg får før kalenderen viser Off-season.

WP_20150903_09_05_53_Pro
Sesongen og Belgia-oppholdet går mot slutten, men enda er det muligheter igjen.

Dans på en “blåstråle”

“Livet i Belgia er ingen dans på roser”

– Jonas Orset

Vel, det er nok et noe stjålet uttrykk, men jeg føler jeg har nevnt det altfor ofte allerede. Det er tøffe kår, med den belgiske råskapen. Jeg har alltid prøvd å holde meg til positive tanker, men sannheten er at det har gått mye opp og ned under de siste månedene. Med noen fine knep skal jeg holde fokuset ut september!

Usikker på blomsterart. Ligner noe på en oransje blåstråle, men om noen av dere har peiling så korrekt meg gjerne. Ingen rose i alle fall, men det lyser opp rommet å ha en nydelig blomst på kommoden.
Usikker på blomsterart. Ligner noe på en oransje blåstråle, men om noen av dere har peiling så korrekt meg gjerne. Ingen rose i alle fall, men det lyser opp rommet å ha en nydelig blomst på kommoden.
Denne tsjekkeren er riktignok bare 16 år gammel, men til tross for aldersforskjellen har det vært svært hyggelig med selskap i huset. Nå dro han hjem for 10 dager så blir det flere hyggelige turer.
Denne tsjekkeren er riktignok bare 16 år gammel, men til tross for aldersforskjellen har det vært svært hyggelig med selskap i huset. Nå dro han hjem for 10 dager, og så blir det flere hyggelige turer.

Pro Kermis i Geraardsbergen

På onsdag var jeg i Geraardsbergen for å sykle kermis med de store gutta. Et sterk startfelt med mange proffryttere og kontinentalryttere, deriblant norske Joker, Ringeriks-Kraft og ett par fra Østerhus-Ridley. Jeg hadde en vanvittig tung dag på sykkelen der beina ble stokk stive i brosteinsbakken gjennom sentrum, og jeg klarte ikke å hente meg inn igjen etterpå. Ingen god følelse og rittet var over allerede etter en time for min del. Nedtur, selv om mange måtte bryte i denne brutale løypen.

Revansje i Meerhout

Onsdagens ritt var en nedtur, men jeg klarte å kaste av meg skuffelsen til søndagens Interclubritt i Meerhout. 3 rolige dager ga beina en helt ny og fresh følelse. Her var jeg svært aktiv og i brudd i 130 km, og kronet det med en flott 3.plass! Godt fornøyd med min første pallplass her i Belgia, og det kan fort komme med de neste ukene. Les rittrapporten her, eller ved å trykke på bildet under.

Pallen f.v. Van de Klundert, Smeyers og meg.

Veldig godt å endelig vise litt av hva som bor i meg med et resultat, og det gir selvtillit, motivasjon og flere positive tanker, så fokuset skal jeg nå klare å bevare ut sesongen!

Previous Post 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram