Recap

Uke 31

03/08/15
Jonas Orset

På vei mot en perfekt rygg

Uken startet på beste vis da jeg fikk på plass en avtale med amerikanske Allison Accurso som jobber hos Ski Kiropraktikk. En sykkelrygg trenger og løsnes litt på iblant. Mer om avtalen og Ski Kiropraktikk kan du lese her.

WP_20150728_14_38_51_Pro

Høstsesongen i gang

Denne uken starter del to av årets sykkelsesong her i Norge, og på torsdag syklet jeg mitt først ritt igjen. Dagene før det ble brukt til å lade litt opp og være klar for mange kommende konkurranser. Dessverre ble jeg litt småuggen under ukas første dager og treningen ble ikke helt optimal. Likevel, jeg gledet meg til å komme igang igjen, nesten 3 uker siden forrige ritt, Tour de Hallingdal.

Sandefjord GP

På torsdag var det klart for første ritt, Sandefjord GP. Jeg har mange fine opplevelser fra Sandefjord, og fjorårets er kanskje den beste. Da hjalp jeg lagkamerat i KCK, Sondre Hurum til seier, mens jeg selv ble nr 8. Du finner den rittrapporten her. Dessverre gikk ikke årets ritt like bra.

Jeg var litt passiv under masteren og burde sittet noe lengre frem. For da starten gikk var det full gass og på de våte gatene ble det sprekk i feltet med en gang. Jeg tettet seige luker to ganger, men den tredje gangen ble det for hardt. Dermed endte jeg i en gruppe rett bak restene av feltet på rundt 20 ryttere. Etter 30 min var det hele over og vi ble tatt ut etter kun halvkjørt ritt. Feltet like foran oss var ikke stort heldigere og ble tatt ut like etter. Faktisk, når rittet skulle avgjøres var det kun 8 ryttere som fikk fullføre og Edvald Boasson Hagen ble også tatt ut etter 49 minutter. Sånn er det med gateritt når det er glatt. Da skiller det stort mellom de som har en god dag og de som ikke har det.

Resultatlister finner du her. Jeg ble 23.

Alltid morsomt å sykle med store syklister. Her har jeg Edvald på hjul. (Ved å trykke på bildet får du tilgang til et flott album med bilder fra Sandefjord GP, tatt av mediaansvarlig, Kent Erik.

Recovery med Follo Development Team

På fredag var det godt å ta en rolig og hyggelig tur med noen av de lokale unggutta fra Follo. Alt skal ikke handle om seg selv hele tiden og det er hyggelig å kunne gi bort noen råd til morgendagens toppryttere. Follo DTs Facebookside finner du her, og jeg anbefaler deg å trykke like 🙂

WP_20150731_11_06_01_Pro
På tur med Erling og Sebastian.

Tur til Trondheim og NC

På lørdag var det klart for årets fjerde Norgescupritt. Det gikk i Stjørdal. I korte trekk kan jeg si at det gikk greit, på en mindre god dag. Plasserte meg rundt 24-30 plass. Alt om rittet kan du lese her.

Trondheim har vært regntungt i sommer, men med besøk av sykkeleliten i landet så skrudde de virkelig på godværet. En flott lørdag med flytur til Trondheim, NC-ritt, sykling gjennom Trondheim by etter rittet og avsluttet med lokal mat – Trøndersodd. Takk til kamerat fra Høgtun FHS, Øyvind Pettersen, som hentet meg på Værnes og huset meg for natten. Flott fyr!

WP_20150801_20_36_55_Pro
Kortreist mat. Er man i Trøndelag, så er det intet annet som gjelder.
Nydelig i Trondheim lørdag kveld!
Nydelig i Trondheim lørdag kveld!

Etter en solid og hyggelig biltur hjem på søndag med Thomas Rem, som driver Postkaffe, så rakk jeg en liten ettermiddagstur. En fin avslutning på uken. Neste uke blir det gjensyn med Belgia. Gleder meg til det!

En av få ekte serpentinbakker i området finner du på vei til Svartskog. Kul bakke.
En av få ekte serpentinbakker i området finner du på vei til Svartskog. Kul bakke.
Next Post
Previous Post 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram