Recap

Uke 12

23/03/15
Jonas Orset

Belgialivet fortsetter. La oss ta en titt på hva som har skjedd siste uken!

Vann i munn og trøkk i beina

Etter forrige tøffe treningsuke startet jeg uken litt roligere. Men treneren min, Robin Utgård, ønsker at jeg skal jobbe med styrken også i sesong så da blir det 1-2 økter på mitt nye herlige gym i Herentals - Crossfit Lividum. Maken til heftig senter skal du lete lenge etter. Hardcore gym som helt sikkert hadde gitt Arnold Schwarzenegger vann i munn. Det er en låve bygget opp til et gym med store rom fulle av lekkerbiskener. Du finner alt av bars, squat rack, kettlebells, foam rollers osv. Alt jeg trenger til treningen min. Det gikk noen uker med leting på diverse senter her nede, men dette er perfekt! Det kuleste av alt er Stongman avdelingen. Traktorhjul og steiner på over 200 kg som ventes på å løftes. Jeg blir utrolig fascinert hver gang jeg kommer dit. Digger det!

WP_20150309_12_08_47_Pro
Bra utvalg av squat racks og dead lift racks.
WP_20150309_12_08_40_Pro
Grønn løper til å gå Farmers Walk.
Heavy steiner, tønner og traktordekk!
Heavy steiner, tønner og traktordekk!
Kjører på med knebøy med mine Vivobarefootsko! Legg forresten merke til hvor vektskivene er fra - et kjent sted synes jeg!
Kjører på med knebøy med mine Vivobarefootsko! Legg forresten merke til hvor vektskivene er fra - et kjent sted synes jeg!

I hjulsporene til Rik van Looy

Rik hvem, sier du? Rik (opprinnelig Henri) van Looy, også kalt Keizer van Herentals, er en mann du må kjenne til om du er sykkelinteressert. Eddy Merckx kjenner vi alle til, men Rik hadde jeg aldri hørt om før. Fiasko, for Rik er på høyde med Merckx og en av historiens beste syklister. The King of Classics var første syklist til å vinne alle de 5 monumentene og vant over 400 sykkelritt i sin profesjonelle karriere på 50- og 60-tallet. En ekte legende. Og jeg bor kun 5 km fra han. (les mer om Rik på Wikipedia)

Ikke overraskende har Rik brostein opp til døra på huset hans i Herentals, som du ser i bildet. Jeg var frimodig nok til å prøve oppkjørselen hans.
Ikke overraskende har Rik brostein opp til døra på huset hans i Herentals, som du ser i bildet. Jeg var frimodig nok til å prøve oppkjørselen hans.

Mini Tour of Flanders

Denne helgen syklet jeg tre sykkelritt, og min egenlagde mini-tour innholdt følgende:

Handzame Challenge - Interclub

Zele - Kermis

Hingene - Kermis

Rittrapporter finner du ved å trykke på rittene. Kort oppsummert kan jeg si at jeg er på G, og nærmer meg ok rittform. Desverre ble søndagens ritt ødelagt av en tidlig punktering, men jeg byttet slange og kjørte intervaller i stedet. Derfor fikk jeg en sårt trengt fysisk nedkjøring og etter en litt lettere kommende uke håper jeg formen løsner enda mer. Det er i alle fall planen!

Etter søndagens ritt syklet jeg hjem. Det ble kveld og var idylliske forhold for fiskekonkurranse, som en håndfull belgere allerede hadde innsett. Men da jeg kom hjem i 20-tiden var det ikke mange farenheit igjen i lufta. Gradestokken på GPSen viste 0,8 grader Celsius.
Etter søndagens ritt syklet jeg hjem. Det ble kveld og var idylliske forhold for fiskekonkurranse, som en håndfull belgiere allerede hadde innsett. Men da jeg kom hjem i 20-tiden var det ikke mange farenheit igjen i lufta. Gradestokken på GPSen viste 0,8 grader Celsius. En kald avslutning på uka!
Next Post
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram