Recap

Uke 11

16/03/15
Jonas Orset

Treningsuke i Belgia

Denne uken har jeg fokusert på å få endel kilometer på sykkelsetet. Det er lett å bli fristet til å kun sykle ritt, men jeg vet at jeg også trenger treningen om jeg skal utvikle meg. Sammen med danske Søren Engberg, som også bor i huset i Vorselaar, har vi tilbakelagt en god del timer og prøvd mange belgiske småveier – deriblandt lokalisert nye brosteinsveier som jeg skal trene mer på fremover.

Fant nye brosteinsveier. Dette er Heide, 1.9 km lang seksjon som du finner her på strava.
Fant flere nye brosteinsveier denne uken. Dette er Heide, 1.9 km lang seksjon som du finner her på Strava.
Når man uventet møtes på slikt utsyn er det verdt å stoppe for et bilde. (Søren er rytteren i bildet)
Når man uventet møter på slikt utsyn er det verdt å stoppe for et bilde. Blir nok grønnere og enda vakrere når våren setter inn. (Søren er rytteren i bildet)
Vi la også en tur innom Starbucks i Leuven. En by med mange flotte bygninger og Belgias eldste universitet!
Vi la også en tur innom Starbucks i Leuven. En by med mange flotte bygninger og Belgias eldste universitet!
WP_20150311_12_29_28_Pro
Gågata i Leuven.
Heldigvis kom vi oss også ut på småveier. De er det mange av og noen ganger er de helt episke.
Heldigvis kom vi oss også ut på småveier. De er det mange av og noen ganger er de helt episke.

Ny helg, nye ritt

Selv med mye trening i beina var det selvfølgelig tid for nye ritt i helga. Jeg syklet både i Wetteren og i Woensdrecht i Nederland. Hvordan det gikk kan du lese ved å trykke på de ulike rittene. Kort oppsummert gikk det ok på lørdag, men uhell siste 3 km ødela. Søndagen var begredelig, men treningsuken rundet 27 timer så jeg har lagt et godt grunnlag for de kommende rittene, som også er viktigere. Jeg trives bedre i Belgia hver uke og merker også at jeg begynner å komme i bedre slag. Det går altså mot lysere tider både bokstavelig og metaforisk talt!

- Never give up on something that you can’t go a day without thinking about. — Sir Winston Churchill
– Never give up on something that you can’t go a day without thinking about. — Sir Winston Churchill

Prorace Cycling Team

Leste du onsdagens tema der jeg presenterte laget mitt? Hvis ikke avslutter jeg denne ukesrapporten med oppfordringen om å gjøre det! Du finner posten her: Prorace Cycling Team

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram