Recap

Uke 1

04/01/15
Jonas Orset

Godt nyttår!

Vi har knapt rukket å feire nyttår før årets første uke er over. Det blir et spennende nytt år og jeg håper du gleder deg like mye som meg. I midten av desember offentliggjorde jeg hvilke lag jeg skal sykle for i 2015. Nye utfordringer og muligheter venter. I disse dager har jeg også hatt noen møter med webansvarlig, Kent Erik (Kenny) og vi har analysert 2014 og begynt å legge fram ideer på hvordan vi kan gi deg som leser et enda bedre produkt i 2015! Mer om dette kommer på onsdag, men la oss først se tilbake på uke 1.

Siste uke i min aerobe treningsbolk

Jeg nevnte for ett par uker siden i ukesrapporten fra uke 51 at jeg hadde et treningsfokus på å bygge aerob utholdenhet og styrke. Med ukens 30 timer er jeg ferdig med denne massive treningsbolken med 80 timer trening de siste 3 ukene. Sjeldent jeg når et sånt antall treningstimer hjemme i Norge, og spesielt nå om vinteren. Det er klart hardere med mange timer i nordisk vintervær enn i sydligere trakter og jeg er godt fornøyd med at kroppen har tålt belastningenen så godt. Faktisk er jeg mye mindre sliten enn jeg hadde forventet, noe som forteller meg at jeg tåler mer enn før. Logisk nok har det blitt flere gode langturer for å komme opp på det timeantallet, men jeg har også suplementert bl.a. med maksstyrketrening og et par intervalløkter.

Både årets siste (2014) og årets første sykkeltur ble gjort med solid selskap av Magnus Børresen.
Både årets siste (2014) og årets første sykkeltur ble gjort med solid selskap av Magnus Børresen (Coop-Østerhus)

Vinterens vakreste

På 2014s siste dag fikk jeg kanskje se min livs solnedgang. Sjeldent har jeg opplevd en så vakker solnedgang. Ord kan neppe forklare synet, og jeg måtte ta både bilder og video. Likevel, det var enda råere i real life.

Karlsrud gård i en mytisk stemning som legger alt til rett for å lage legender som blir fortalt videre i generasjoner.
Karlsrud gård i en mytisk stemning som legger alt til rette for å lage legender som blir fortalt videre i generasjoner.
Ut mellom trærne møter jeg et skue som virkelig tok pusten fra meg.
Ut mellom trærne møter jeg et skue som virkelig tok pusten fra meg.
Wow...
Wow…
Ord blir knappe, Jeg skulle gjerne ta på min kappe, Jage monster og bekjempe drager, Her ligger det allerede klar spennende fabler, I det minste burde jeg skrevet dikt, Synd jeg ikke er flink til slikt
Ord blir knappe, Jeg skulle gjerne ta på min kappe, Jage monster og bekjempe drager, Her ligger det allerede klar spennende fabler, I det minste burde jeg skrevet dikt, Synd jeg ikke er flink til slikt

Tour de Statoil

Tidligere denne uken slo ideen meg om å ta med Statoilkoppen på langturene, slik at jeg kunne fylle varm drikke gratis underveis. Etter samtaler med Børresen bestemte jeg meg for å legge lørdagens tur innom samtlige Statoilstasjoner i Follo. Det ble en morsom tur som tidsmessig gikk vannvittig raskt. Alltid en ny kopp med varm drikke å glede seg til. Ferden kunne du følge live twitterkontoen min.

tour de statoil_Fotor2
5 stasjoner – 5 varme drikker – 5 selfies

Med 31 timer trening denne uken blir det digg å slappe litt av og la kroppen hente seg inn igjen den kommende uken. Med bildet nedenfor av Jon Breivold (Frøy-Bianchi) foran Askim kirke avslutter jeg ukesrapporten.  Og igjen, godt nyttår!

Windows Phone_20150104_12_24_49_Pro
Ukens siste treningstimer ble tilbrakt med godgutten Jon. Han følger mine fotspor og går i år på Høgtun FHS. Praten gikk i ett i 5 timer og det var morsomt å høre hans historier og opplevelser fra skolen jeg gikk på i 2 år.
Previous Post 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram