Announcement

Ski Kiropraktikk og velvære

28/07/15
Jonas Orset

Ny avtale

Super entusiastisk for å ha fått avtale med Ski Kiropraktikk og velvære. Gjennom Ski Body Work fikk jeg kontakt med Allison Accurso fra Miami, USA, som er utdannet kiropraktor. Hun har en genuin interesse for faget sitt og elsker å lære mer om hvordan kroppen skal fungere optimalt.

WP_20150728_14_38_51_Pro

Kiropraktikk er min store lidenskap, og jeg forsetter å studere og lære mer ved å delta på seminarer i Europa og USA. Jeg tror at kroppen har en utrolig kapasitet til å helbrede seg selv. Jeg tror på å behandle årsaken til problemet og ikke symptomene. Gjennom kiropraktikk er den bedre i stand til å helbrede og tilpasse seg ytre påvirkninger. Jeg er glad for å være her og kunne hjelpe folk i Ski med kiropraktikk. – Allison Accurso

Med kombinasjonen av massasjebehandlinger fra Ski Body Work og kiropraktikk fra Ski Kiropaktikk og Velvære trenger jeg ikke være bekymret for skader eller låsninger i ledd. I etterkant av velt eller under store treningsbelastninger vil det være ganske stor risiko for belastningsskader. Med så god og kyndig hjelp vil jeg være svært mye bedre rustet til å ta hånd om de problemene som vil dukke opp. En veldig god følelse!

KEN (XUAT OK)

Gode justeringer hos Ski Kiropraktikk og Velvære

Så langt har jeg fått et veldig godt inntrykk av Allison og hennes kunnskaper. Hun er flink til å forklare hvorfor hun gjør som hun gjør og vi har gått gjennom flere tester for å sjekke nåværende status. En klassisk stiv sykkelrygg og noe mindre skjevheter i hofta har vi allerede jobbet med. Blir spennende å se hvor mye bedre kroppen vil fungere når alt er i sin ideelle posisjon. Det tror jeg kan bli utrolig bra!

Allison forklarer godt. I tillegg til til super behandling er det svært lærerikt og interessant å være her.
Allison forklarer godt. I tillegg til super behandling er det svært lærerikt og interessant.

Jeg gleder meg veldig til å komme skikkelig igang med samarbeidet og føler meg allerede nå trygg på at jeg kan anbefale også deg en tur til klinikken, som ligger i sentrum av Ski. Ski Body Work holder også til her, så her er det absolutt mye kompetanse innenfor veggene. Har du plager, ta turen. Jo før du får behandlet plagene jo lettere er de å gjøre noe med, så ingen grunn til å vente!

WP_20150728_14_41_40_Pro
Next Post
Previous Post 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram