Announcement

På vei mot nye eventyr

09/01/17
Jonas Orset

Syklingen gir mye. Jeg både elsker å konkurrere og trene, men jeg elsker også opplevelsene som sporten byr på. Derfor er jeg ikke redd for å gå uvanlige veier og reise til destinasjoner et fåtall nordmenn noengang har satt sin fot. I alle fall med sykkelsko. De siste årene har bydd på utallige opplevelser og inntrykk. Det beriker mitt liv og min sykkelsatsing. Og selv om jeg alltid har et ønske om utviklling er sanseinntrykkene uvurdelige.

Du store kineser

Det var nok mange som himlet med øynene da jeg signerte for det kinesiske kontinentallaget China Wuxi Julin Cycling Team i 2014. Det var først på høsten at reisen begynte, men for noen måneder det var. Utrolig morsomt!

uke42_14

LES MER OM: Kina 2014

I 2016 fikk jeg anledning til å returnere til Tour of Poyang Lake. Kina var savnet og det ble igjen noen utrolige uker.

LES OGSÅ: Kina – Store topper og dype bunner

Til hjertet av syklingen

I 2015 bestemte jeg meg for å oppsøke sykkelsportens hjerte, Belgia. Jeg hadde et morsomt og opplevelsesrikt år med Prorace Cycling Team der jeg fikk møte belgiske mennesker og kultur på godt og vond. Mest godt tydeligvis for jeg bestemte meg for å returnere og sykle for Prorace også i 2016.

LES MER: Ett år i med belgisk råskap

Fant nye brosteinsveier. Dette er Heide, 1.9 km lang seksjon som du finner her på strava.

En rekke land

I tillegg har jeg vært så heldig å få konkurrere i store deler av Europa: Spania, Frankrike, Italia, Tyskland, Nederland, Danmark, Tsjekkia, Romania, Russland, Sverige, Finland, Latvia, Luxemburg... Det begynner å bli en lang og spennende liste. Og den er ikke ferdig!

poyanglakeflag

På tide med et nytt eventyr

Mulighetene er mange for dem som har åpne øyer og tørr å satse. Nå skal jeg igjen begi meg ut på en spennende ferd. Et helt nytt sted, land og kultur. Det er et sykkelland i vinden, og jeg gleder meg virkelig til å ta fatt på utfordringen over 78 dager med både trening, ritt og utenomsportslige opplevelser. Jeg reiser allerede fredag den 13 (håper ikke det betyr ulykke!), så det er ikke lenge igjen.

Lurer du på hvor jeg skal? Tipp i kommentarfeltet da vel!

Og om du ikke treffer, fortvil ikke, på fredag skal det offentliggjøres!

Jeg gjør igjen som Amundsen; går dit ingen annen nordmann har gått før meg!
Jeg gjør igjen som Amundsen; går dit ingen annen nordmann har gått før meg!
Previous Post 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram