Announcement

Et steg opp i 2018!

20/01/18
Jonas Orset

Midt i desember, litt utifra intet kom jeg gjennom Jonas Hjorth i kontakt med en spansk agent som hadde mulighet til å ordne kontrakt med et spansk kontinentallag for 2018. Jeg hadde en fin 2017-sesong, men jeg savnet å være på et lag som kunne tilby meg konkurranser på høyt internasjonalt nivå og legge til rett for at jeg kan prestere 100%. Det var vanskelig å takke nei til denne muligheten.

Team Dare Murcia

Agenten hadde god kontakt med laglederen i Team Dare fra Murcia. Dette laget har en lang historie som Club Ciclista Región de Murcia. UCI-laget er nå av ulike grunner registrert i Serbia, med base i Murcia. De tilhører sykkelsportens divisjon 3, samme som mine tidligere lag i People4you-Unaas, Frøy-Trek og China Jilun Cycling Team. Team Dare er en gruppe med sterke og rutinerte ryttere, og flere har tidligere syklet på øverste nivå. Det er ikke noe stort budsjett, og det er først og fremst et spennende rittprogram som frister. Først ut er Vuelta Murcia 10.februar. Et ritt Alejandro Valverde vant i fjor.

Spansk sesong?

En mer konkret plan for min 2018-sesong kommer og jeg skal dele denne med dere. Det som er sikkert er at jeg blir mer i Spania enn i fjor, noe jeg ser frem til. Jeg ønsker også å sykle ritt i Norge, deriblant Styrkeprøven Trondheim-Oslo. Uansett hvordan opplegget blir til slutt ser jeg frem til en veldig spennende sesong!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram