Announcement

Velkommen til min nye nettside!

14/01/14
Jonas Orset

Mange av dere har sikkert vært innom min facebookside, www.facebook.com/JonasOrset. Facebook er ett genialt sted for å legge ut mindre poster og oppdateringer, men vil ikke være effektivt for å legge ut litt lengre artikler og videoer, og samtidig kunne legge det inn i ett mer oversiktlig system hvor det er lettere å finne frem til det man skulle ønske å lese om.

Jeg ønsker å kunne tilby en spennende nettside med live-oppdateringer fra Twitter, statusoppdateringer fra Facebook, bilder fra Instagram, men samtidig kunne poste bloginnlegg og videoer, alt på ett sted!

Det stilige designet er laget av min samarbeidspartner og gode venn, Kent Erik Harridsleff, som vil fungere som webansvarlig her på siden. Det er fortsatt noe arbeid som gjenstår med siden, og dette vil bli oppdatert kontinuerlig. Det vil derfor i noen tilfeller være ting som ikke fungerer helt optimalt i startfasen, men forhåpentligvis vil det meste bli ordnet i løpet av kort tid. Om du har tilbakemeldinger angående feil, forslag, din generelle brukeropplevelse etc. settes det pris på om du tar kontakt.

Postene vil i hovedsak skrives og postes av meg, Jonas, men jeg håper også å kunne engasjere andre til å skrive gjesteinnlegg som du forhåpentligvis vil finne spennende. I så tilfelle vil det tydelig informeres om hvem som er forfatter av innlegget.

Mine poster vil i hovedsak dreie seg om mitt liv som idrettsutøver, mine daglige tanker og funderinger, samt tips og triks som du kan bruke i ditt liv. Forhåpentligvis vil du finne tipsene verdifulle selv om du ikke skulle være toppidrettsutøver selv. Jeg vil også oppfordre deg som leser til å komme med forslag på emner.

Jeg ønsker deg videre god lesning og håper du tar turen innom siden jevnlig for å få med deg de siste oppdateringene!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram