Recap

Uke 48

30/11/15
Jonas Orset

Advent betyr en ting:

Husket du å tenne lysestaken? Det var nemlig første søndag i advent i går og det betyr at det går mot jul. Som i fjor har jeg en liten julekonkurranse på instagram. Delta ved å ta et passende bilde til oppgaven som presenteres i videoen hver uke og bruk #jonasjulekonk. Da samler du opp poeng som går inn i det store sammendraget. Den som samler flest poeng vinner en fin-fin overraskelsespakke! Husk at du får ett poeng for å publisere bilde, et bonus poeng for å ta blant ukens tre beste bilder og et ekstra poeng om du deler konkurransen med dine venner (send meg gjerne en melding på facebook så jeg får det notert).

Og ukens oppgave:

Ny treningsbolk

Ja, om du kom for å høre om min siste uke så må jeg kanskje gi deg litt info om den og! Jeg er nå i gang med min andre treningsbolk for vinteren, av fem planlagte, før sesongstart i midten av mars. Som i forrige bolk har jeg fokus på endel høyintensiv trening og tung styrke (nå enda tyngre), supplert med en/to økter med terskeltrening og noe økt totaltbelastning. Det er også en intensjon å legge inn noe lettere spensttrening for å økte eksplosiviteten og musklenes evne til å arbeide raskt.

På onsdag var jeg på langtur med Børresen. Har du sett på makan til shappe langt ute på landsbygda? Trodde ikke Tomter kunne minne så mye om New Delhi.
På onsdag var jeg på langtur med Børresen. Har du sett på makan til shappe langt ute på landsbygda? Trodde ikke Tomter kunne minne så mye om New Delhi.
Sa jeg New Dehli? Jeg mente vel Ulan Bator. Jakokser er ikke hverdagskost i Norge!
Sa jeg New Dehli? Jeg mente vel Ulan Bator. Jakokser er ikke hverdagskost i Norge!

Den siste uka har ikke gitt mye fritid. Mellom treningsøktene har jeg stort sett jobbet med Grote Prijs. På tirsdag var jeg ett par timer med brodern i løypa, på fredag var jeg der i nye timer på egen hånd. For ikke å snakke om alt som måtte gjøres på søndag. Ellers har det jo vært skriverier, profilering, henting og opplæring i lydanlegg osv. Morsomt, men tilsammen krevende!

Adventkross på Bjerke

På lørdag inviterte Hasle-Løren til sykkelkross på Bjerkebanen i Oslo. Jeg snørte på meg sekken og syklet inn. Det var en skikkelig seig løype, men også veldig morsom. All ære til Aslak og resten av gutta i klubben som har laget et kanon arrangement!

Julenissen var selvfølgelig på plass! Det samme var fotograf Ola Morken som igjen tok strøkne bilder.
(Foto: Ola Morken)

Etter rittet var det retursykling til Langhus etterfulgt av henting av høytalere som vi fikk låne av Rådhusteateret i Ski. Veldig hyggelig gest av dem. Jeg rakk så vidt en tur innom årsfesten for Follo SK før det bar hjem for siste forberedelser til søndagen.

Grote Prijs van Sykkelboden

På søndag var det min tur å arrangere ritt og takket være Sykkelboden, Trek, frivillige fra Follo SK, broren min og fotografene Ola Morken og Kent Erik Harridsleff (webansvarlig på denne nettsiden) ble det et veldig kult arrangement. Det var riktignok ganske hektisk i timene før start, og løypemerkingen tok lenger tid enn jeg hadde planlagt. Likevel, vi var klare til å starte rittet kl 13 – som planlagt, men jeg hadde ikke rukket å varme opp eller forberede meg nevneverdig. Videre rittrapport presenteres og er "i trykken", men som en kort oppsummering vant storfavoritten Morten Vaeng, mens Øivind Andersen-Gott vant MTB-klassen. Jeg kom meg avgårde, men det tok litt tid før jeg fikk opp dampen. Da var også de raskeste for langt foran. Det ble en helt kurrant 5.plass og en god økt!

12289505_1037389059658444_956193851886729454_n
Vaeng tok seieren på en imponerende måte foran Westgaard x2, henholdsvis Kjetil og Kristoffer.
Dette bildet digger jeg fra etter målgang. Folloflagget i vinden mens jeg gliser etter et morsomt ritt.
Dette bildet fra etter målgang digger jeg. Folloflagget i vinden mens jeg gliser etter et morsomt ritt.
Nydelig bilde. Trykk på bildet for å se hele albumet.
Nydelig bilde. Trykk på bildet for å se hele albumet.

Sjekk også ut bildene til Ola Morken her.

Nå venter uke 2 i treningsbolken, forhåpentlig med noe mindre stress enn denne ukens siste dager 🙂

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram