Recap

Uke 44

03/11/15
Jonas Orset

Selv om jeg strekker meg langt for å skrive og publisere til rett tid hender det en gang i blant at jeg må utsette posten en dag eller to. Denne gang skyldes det en eksamen jeg måtte prioritere å lese til, men normalt kan du forvente å finne postene på rett plass til rett tid 🙂

Vintertreningen i gang

Endelig er jeg i full gang med vintertreningen. Det har vært deilig å ta en liten mental pause fra den strukturerte treningen, men samtidig har jeg vært veldig lysten på å nå nye mål. Jeg føler meg ekstremt klar til å kjøre igang og det var deilig å gjennomføre en full treningsuke igjen.

På tirsdag var jeg på langtur med Kørner og Børresen i Follo. Formen var ikke helt som i september og det ble seigt mot slutten, men likevel en bra tur!
På tirsdag var jeg på langtur med Kørner og Børresen i Follo. Formen var ikke helt som i september og det ble seigt mot slutten, men likevel en bra tur i lekre omgivelser.
Du vet det har vært en bra økt når sykkelen ser sånn ut når du kommer hjem.
Du vet det har vært en god økt når sykkelen ser sånn ut når du kommer hjem.
På onsdag var jeg på kveldsøkt med Follo Development Team. Det ble mørkt, men vi hadde selvfølgelig lys. Husk lys i mørket du og!
På onsdag var jeg på kveldsøkt med Follo Development Team. Det ble mørkt, men vi hadde selvfølgelig lys. Husk lys i mørket du og!
I helga ble jeg med familien til Hallingdal der min tante skulle feire 50-årsdag. Jeg tok med CXen og fikk et par gode økter. På fredag ble det intervaller med et 24 min drag og 2*10 min 40-20. Det ble blodsmak og lungespreng. Mye Ande barkji som de sier oppi her.
I helga ble jeg med familien til Hallingdal der min tante skulle feire 50-årsdag. Jeg tok med CXen og fikk et par gode økter. På fredag ble det intervaller med et 24 min drag og 2*10 min 40-20. Det ble blodsmak og lungespreng. Mye “ande barkji” som de sier oppi her. På søndag ble det langtur i lett regn. Og med mesteparten av turen på 700 m.o.h ble det ganske surt og seigt.

Selv om det er hardt å begynne rett på intervaller så er det godt å dunke litt på igjen. Formen detter voldsomt fort med mindre trening, men det tar nok ikke mange ukene før den blir relativt grei. Deilig at været er bra så jeg slipper å trene vettet av meg innendørs. Men noen økter blir det likevel inne, både basistrening og styrketrening på bein har jeg lagt ned. Nå blir det 3 tunge styrkeøkter på beina i uka fremover, så da håper jeg det blir litt trøkk.

Tidligere har jeg skrevet at jeg ønsket å sykle endel CX. Etter at jeg tråkket over for noen uker siden har jeg måtte ta det litt rolig med tanke på løping og raske bevegelser for ankelen. Derfor er jeg litt usikker på hvor lurt det er å kjøre CX, der det garantert blir endel av og på sykkelen i fart, løping på ulent terreng og sannsynligvis også noen velt. Jeg kan sykle og trene styrke og det kan hende jeg må innse at CX-sesongen blir kortere enn planlagt. Forhåpentligvis er jeg trygg nok på foten til å delta i NM 15.november. I mens holder jeg meg nok til det trygge så jeg ikke slår opp “skaden” og mister verdifull trening.

Better safe than sorry!

Flotte rammer å avslutte uken med. Hjemreisen fra Hallingdal var først idyllisk, så grufull. Vi måtte kjøre to biler fra hytta og jeg var i den første. Akkurat da jeg kom hjem ringte mamma og sa det hadde fått motortrøbbel i Hønefoss. Dermed måtte jeg kjøre helt tilbake og plukke den opp. Det ble derfor en lang kveld. Men men. Litt ekstraordinære hendelser krydrer livet.
Flotte rammer å avslutte uken med. Hjemreisen fra Hallingdal var først idyllisk, så grufull. Vi måtte kjøre to biler fra hytta og jeg var i den første. Akkurat da jeg kom hjem til Langhus ringte mamma og sa dee hadde fått motortrøbbel i Hønefoss. Dermed måtte jeg kjøre helt tilbake og plukke dem opp. Det ble derfor en lang kveld. Men, men, litt ekstraordinære hendelser krydrer livet.
Previous Post 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram