Recap

Uke 42

19/10/15
Jonas Orset

Nye samarbeidspartnere?

Det har vært en uke med ganske mye på programmet. Selv om jeg enda har litt pause fra den intense treningshverdagen er det mange oppgaver som skal gjøres. Denne uken har jeg først og fremst jobbet mot nye samarbeidspartnere. Det er strategiplaner som skal lages og salgstriks som skal pugges. Presentasjonen må være bra og jeg prøver å maksimere mulighetene ved å gjøre de rette valgene. Målet mitt er ikke at jeg skal overbevise en potensiell sponsor om å støtte meg, men heller at jeg skal kunne finne og tilby bedriften det de ønsker. Klarer jeg å skape et ønske fra bedriften om å inngå et samarbeid er jeg langt på vei. Så i stedet for å fokusere på hva jeg ønsker skal jeg heller finne ut hva bedriften ønsker. Og jeg er sikker på at jeg kan hjelpe dem på mange områder til å nå de målene de har satt seg. Et vinn-vinn samarbeid er eneste samarbeidet jeg har troen på.

Få kroppen på rett kjøl

Etter jeg kom hjem har jeg igjen begynt å gå til behandling til mine supre samarbeidspartnere, Ski Body Work og Ski Kiropraktikk og Velvære. Det er naturlig nok behov for å rette litt på ryggen og løse opp stive muskler etter sesongen. Heldigvis kan jeg få konge behandling i Ski – hjertet av Follo!

Dette er resultatene mine fra muskelscanning i ryggen. Litt stram i nakke og korsrygg. Tror jeg trenger litt justeringer!
Dette er resultatene mine fra muskelscanning i ryggen. Litt stram i nakke og korsrygg. Tror jeg trenger litt justeringer!

Moderat trening

Innimellom arbeidsoppgavene så har jeg vært noen små økter tilbake på sykkelen. Det er utrolig deilig, og selv om det kun er 2 uker siden sesongslutt føles det som en evighet. Jeg har både rukket å savne Emonda’en og blitt fremmed til sykkelbevegelsen. Altså, det føles litt uvant å sitte på sykkelen igjen og formen har rukket å bli langt dårligere. Heldigvis trenger jeg neppe mange økter for å komme opp på et ok nivå igjen og litt pause er bra for muskler og ledd.

Flott tur på landeveissykkelen med DJ Moe på lørdag. Endelig noen timer tilbake på setet.
Flott tur på landeveissykkelen med DJ Moe på lørdag. Endelig noen timer tilbake på setet.
Fin-fint i Son.
Fin-fint i Son.

Nå går jeg inn i siste uke før jeg begynner systematisk trening igjen. Begynner å bli veldig klar for en vinter som skal gjøre meg til en rå syklist i 2016! Les mer om mine planer for vintertreningen i ukens onsdagstema! Se her.

20151017_111909
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram