Recap

Uke 22

03/06/15
Jonas Orset

Ukesrapport = min minnebok

Uken er vel forbi og det var en klassisk uke her i Belgia. Det betyr en god blanding av restitusjonsturer, langturer og ritt. Men livet som idrettsutøver er rutinepreget og hadde jeg ikke hatt kalender og skrevet jevnlige ukesrapporter hadde jeg nok gått helt i surr på ukene og dagene. Så i tillegg til å gi dere et lite innblikk i min belgiske tilværelse er ukesrapportene også fine for meg selv for å kunne se tilbake på hva som faktisk har skjedd. En slags dagbok nesten. Tipper jeg kommer til å få meg noen morsomme mimrestunder om 40 år når jeg ser tilbake på mine opplevelser og dagligliv. Alle ukesrapportene finner du her!

Belgiske sluser er en av mange gode minner jeg vil ta med meg fra oppholdet i Europas hjerte.
Belgiske sluser er en av mange gode minner jeg vil ta med meg fra oppholdet i Europas hjerte.

Tung ukestart

For dere som har fulgt meg tett har dere kanskje lagt merke til at jeg har vært noe daff i det siste. Grunnen er usikker, men noe lave hemoglobinnivå (som blodprøvene viser) kan være deler av årsaken. Derfor er jeg nødt til å ta jerntilskudd noen uker som forhåpentligvis gir piffen tilbake for fullt. Etter forrige helgs Interclubritt i Averbode, der jeg hjalp teammate Robin Mertens til seier, var jeg ganske trøtt i starten av uka. Jeg tok noen rolige dager, deriblant en rolig langtur, før jeg prøvde meg igjen med kermis i Begijnendijk på torsdag.

Bedre mot helga

Torsdagsrittet i Begijnendijk gikk egentlig ok, og jeg var sterk, spesielt de første 70 km. Hvordan det gikk kan du lese mer om her. Men i korte trekk var det en positiv opplevelse og med sykling til og fra rittet ble det solide 200 km.

På hugget i Begijnendijk
På hugget i Begijnendijk

Etter nok noen rolige dager var det klart for nok et interclubritt, Wezembeek-Oppem. Det ble ingen supersuksess for verken meg eller laget, selv om jeg ikke kjørte meg helt bort. Men på glatte veier tok jeg ingen store sjanser for å ødelegge resten av sesongen. Hvordan det gikk kan du lese her.

Akkurat som vinden kommer og går vil også formen variere noe. Men en ting er helt sikkert og det er at jeg skal bygge vindmøllen min enda større (les: grunnlaget) så jeg snart skal klare å samle enda mer vind og virkelig få trøkk i turbinen (les: beina). Keep grinding!
Akkurat som vinden kommer og går vil også formen variere. Men en ting er helt sikkert og det er at jeg skal fortsette å bygge vindmøllen min større (les: grunnlaget) så jeg snart skal klare å samle enda mer vind og virkelig få trøkk i turbinen (les: beina). Keep grinding!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram