Recap

Uke 19

11/05/15
Jonas Orset

Uhyggelig uke med hyggelige høyepunkt

Ukene går og dagene flyr. Denne uken har kanskje vært en av de litt kjipere i år, kanskje den kjipeste. Etter forrige ukes Tour du Jura ble jeg litt rufsete med sår hals og noe varm i panna. Ingen dramatikk, men jeg tok det litt roligere enn ellers. Ett par langturer ble det uansett, men har stort sett holdt intensiteten nede og har droppet ritt. Det er dermed min første rittfrie uke siden midten av februar. Selv om det er kjedelig har nok kroppen også litt godt av det!

Men det har skjedd flere heftige ting denne uken også og bildene kan vitne om det!

Robin viste med nye "belgiske" veier på mandagens restitusjonstur.
Robin viste meg nye “belgiske” veier på mandagens restitusjonstur.

Langtur til Vallonia

På onsdag skulle jeg på langtur og ettersom jeg begynner å bli lei av det belgiske lavlandet måtte jeg finne på noe nytt. Det var var 90 km til Vallonia, den fransktalende delen av Belgia, og der er det langt mer kupert enn i Antwerpen Provins. Hvordan det er å sykle i Antwerpen kan du lese her. Det var en god tur til Vallonia, og virkelig verdt strevet. Fantastisk fint i området rundt Wavre!

WP_20150506_12_58_15_Pro
Flotte veier (med mye bedre dekke enn i Flanderen)
WP_20150506_12_58_29_Pro
Herlig vær!
WP_20150506_13_33_47_Pro
Jeg trodde brosteinsveiene først og fremst fantes i Flanderen og Nord-Frankrike, men her var det flust av muligheter til å sykle på steinblokker om ønskelig. Landskapet var også upåklagelig.

Besøk hos Sjømannskirken i Antwerpen

På lørdag var jeg først innom Jean Luc de Meyer som laget såler til meg hos Bike Experience i Wuustwezel. Etter litt såletilpasning syklet jeg videre sørover mot Antwerpen. Verdens eldste sjømannskirke ligger der og de hadde lørdagsgrøt på programmet. Jeg ble fristet!

Håper på enda bedre trøkk og komfort!
Håper på enda bedre trøkk og komfort!
Ikke lett å si nei til dette!
Ikke lett å si nei til dette!
Utrolig flott innvendig!
Utrolig flott innvendig!

Stort mer å fortelle om fra uken er det ikke, men det kommer mange spennende uker fremover så jeg håper du stikker innom snart igjen!

En siste funfact var kjøttmiddagen på torsdag – Kengeru. Det skal vissnok være det reneste kjøttet du finner på markedet og det smakte ypperlig. Anbefales!

WP_20150507_17_19_39_Pro
Next Post
Previous Post 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram