Recap

Uke 18

04/05/15
Jonas Orset

Langturer på rekke og rad

Forrige uke startet med et brak hjemme i Norge. Flere av de lokale sykkelgutta skulle ut på langtur og jeg klarte ikke si nei – selv om jeg hadde avtalt å møte trener Robin Utgård i Askim. Dermed ble det ett par timer i Follo med gutta boys, før jeg vendte sør-østover til Askim. Etter en kort styrkeøkt var jeg på vei hjem igjen, men det ble en solid økt på 5t 30 min dagen etter det tøffe Norgescuprittet i Skien.

Godt selskap i Coop-Østerhusgutta Krister og Magnus og Ringeriks-Kraft syklist Max!
Godt selskap i Coop-Østerhusgutta Krister og Magnus og Ringeriks-Kraft syklist Max!

Tirsdag var det ny langtur på planen, med noen bakkedrag i forkant. Beina var helt elendige så det ble ikke mange dragene. På de siste tre rolige timene fikk jeg selskap av samme gutter som i går, og da gikk det lettere. Det ble dermed en massiv start på uka.

Herlig sykkelvær!
Herlig sykkelvær ved Glomma.

Tilbake til Belgia….

På onsdag var Norgesturen over og jeg tok morgenflyet tilbake til Belgia.

Flate småveier mellom gårder så langt øyet kan se.
Flate småveier mellom gårder så langt øyet kan se.

… og videre til Frankrike

Under et døgn før turen gikk videre til Tour du Jura. Jeg hadde ikke sjekket kartet og da jeg så at rittet gikk langt inne i Frankrike, nesten ved Alpene ble jeg ganske overrasket, men det var jo ekstra morsomt. Så det ble en lang biltur sørover på torsdag – før etapperittet startet på fredag.

Det ble en liten time venting på gata i Mechelen da laget hadde noe biltrøbbel før reisen.
Det ble en liten time venting på gata i Mechelen før reisen gikk videre til Jura.
Liten tur i Frankrike dagen før Tour of Jura.
Liten tur i Frankrike dagen før Tour du Jura.
Skjermbilde 2015-05-04 kl. 11.46.45
Ja, i helga syklet jeg etapperittet Tour du Jura. Hvordan det gikk kan du lese ved å trykke på bildet!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram