Recap

Uke 17

27/04/15
Jonas Orset

Atter en uke i kongeriket her i nord er over. Nok en fin uke, men for første gang i år gikk ikke alt helt på skinner. Likevel er det en uke jeg kan se tilbake på med positivt sinn!

Rufsete ukestart

På mandag våknet jeg opp med sår hals og det passet forsåvidt greit da jeg hadde en rolig dag. Jeg var enda i fjellet utenfor Nesbyen. Dagens økt ble en flott spasertur rundt på den lokale golfbanen etterfulgt av basis og yoga.

WP_20150420_12_10_39_Pro
Ok å gå på beina i blant også!

Årets første sykdomsdag

Den såre halsen ble ikke stort bedre til tirsdagen og jeg valgte å ta årets første treningsfrie dag. Det er alltid kjipt å miste trening grunnet sykdom, men tross alt er det ikke så galt at det må gå helt til slutten av april før jeg må ta en dag fri, for å lege en rufsete kropp. Imunapparatet er solid, mye takket være NMA-klinikken, Pharma Nord og Universal Biology.

Jeg “utnyttet” den treningsfrie dagen til å gjøre litt skole og reise hjem til Langhus. Aldri så galt at det ikke er godt for noe.

Mørkere, men lysere dager

På onsdag prøvde jeg meg på nytt, og kroppen fungerte ok. Men for sikkerhetsskyld la jeg også inn en restitusjonsdag på torsdag. Hardt å la være å trene når det er reneste sommerværet ute. På fredag våknet jeg opp til mer skyer, men en hals som virket å være helt bra igjen. Jeg la inn et par intervaller for å holde kroppen i gang mot søndagens Norgescupritt.

Det var noen nydelige dager i midten av forrige uke som jeg ikke fikk utnyttet optimalt...
Det var noen nydelige dager i midten av forrige uke som jeg ikke fikk utnyttet optimalt…
På lørdag kjørte jeg to korte økter. Da regnet satte inn ble andre økten kjørt på rulle. Med kompresjons-lårovertrekk fra Compressport ble det en veldig effektiv restitusjonsøkt! Husk at du får 20% på Compressport på Vivabrands ved å bruke kode JO15. Produktene er markedets beste så du bør sjekke det ut!
På lørdag kjørte jeg to korte økter. Da regnet satte inn ble andre økten kjørt på rulle. Med kompresjons-lårovertrekk fra Compressport ble det en veldig effektiv restitusjonsøkt! Husk at du får 20% på Compressport på Vivabrands ved å bruke kode JO15. Produktene er markedets beste så du bør sjekke det ut!

Godt resultat i Norgescupen

På søndag var det klart for årets første Norgescupritt. Jeg var litt usikker på formen etter forkjølelsen, men kroppen fungerte ganske så bra og jeg jeg kjørte inn til en fin 10.plass! Rittrapporten finner du her.

Skjermbilde 2015-04-27 kl. 20.44.58
Trykk på bildet for å bli ledet videre til rittrapporten!

Et vidunder av en sykkel

Som en del av avtalen min med Trek vil jeg bruke min Emonda SLR på ritt i Norge. Med Aeolus 3-hjulsett er det rett og slett en helt fantastisk sykkel. Antageligvis det råeste du får tak i her til lands. Den ser utrolig ut og funker som bare rakkern. Lett og stiv – det er så vanvittig deilig kombo. Anbefales på det sterkeste!

WP_20150425_17_56_35_Pro
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram