Recap

Uke 15

13/04/15
Jonas Orset

Ritt, løp og atter en tevling

På onsdag skrev jeg litt om den massive uken full av konkurranser som jeg skulle gjennom. Vijfdaagse van Pasen bestod av 5 ritt fra onsdag til søndag. I tillegg syklet jeg kermis i Retie mandag, så det var en travel, men morsom uke! Rittrapportene fra siste uke finner du her (beklager manglende actionbilder, men det er overraskende vanskelig å finne…)

Tid til andre ting enn sykling har det ikke vært. Jeg har lagt inn morgenøkter før rittene og ofte syklet til start. Det har derfor blitt mange timer og kilometer på sykkelsetet – timer jeg kommer til å høste godt av om noen uker!

Med de nye Bontrager hjulene er sykkelen er lite vidunder. Og vanvittig kul!
Med de nye Bontrager hjulene er sykkelen et lite vidunder. Og vanvittig kul!
Det eneste rittet jeg fant verdig til å stille med mine beste hjul var i Interclubrittet Scheldeprijs. Jeg var i det avgjørende bruddet og kjørte for lagkompisen min. Det ble en 18.plass for meg.
Det eneste rittet jeg fant verdig til å stille med mine beste hjul var i Interclubrittet Scheldeprijs, som gikk over denne brosteinsveien. Jeg var i det avgjørende bruddet og kjørte for lagkompisen min. Det ble en 18.plass for meg.
Med mye konkurranser trengs det også mye god mat. Jeg bløtlegger havregryn kvelden før for å gjøre de mer næringsrike, og om morningen blander jeg i ett par egg og steker. Det blir en nydelig og sunn pannekakefrokost!
Med mye konkurranser trengs det også mye god mat. Jeg bløtlegger havregryn kvelden før for å gjøre de mer næringsrike, og om morningen blander jeg i ett par egg og steker. Det blir en nydelig og sunn pannekakefrokost!

Rabattkode på Vivabrands!

Til mine lesere tilbyr jeg 20% rabatt på alle produkter på Vivabrands! Her finner du markedets beste kompresjonsklær, geniale barfotsko (perfekte til løping/styrketrening), massasjeruller osv. Ta en titt! Bruk rabattkoden: JO15 🙂

Compressportstrømper hjelper restitusjonen!
Compressportstrømper hjelper restitusjonen!
WP_20150410_10_03_21_Pro
Selv med mange ritt la jeg inn noen ekstra rolige treningstimer. Her er jeg på en 2t morgenøkt med Søren og Ed, som også bor i huset i Vorselaar.

En tøff uke

Jeg var klar over at det kom til å bli en tøff uke og kroppen responderte meget godt på treningen. Likevel ble jeg sliten og de siste dagene var tunge. I samtaler med Robin Utgård fant vi det mest fornuftig å stå over søndagens ritt og heller kjøre en langtur. Morgenpulsen var høyere enn normalt og vi ville ikke ta noen sjanser. Jeg hadde tross alt 6 endagsritt på 8 dager. Jeg fikk likevel en fantastisk treningstur i nydelig vårvær. Etter økten var det rett inn i bilen og til Zaventem. Uken ble avsluttet med hjemreise til Norge. Det blir godt med noen uker i våre kjempers fødeland!

For et vær!
For et vær!
Next Post
Previous Post 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram