Articles

Hold deg frisk

08/04/14
Jonas Orset

Man blir klok av erfaringer, sies det. Her kommer noe av min viktigste lærdom:

Lær av min skade

Etter forrige sesongs sykdomsmareritt fant jeg i høst ut hva som hadde vært problemet. “Lekk-tarm-syndrom.” Det betyr at tynntarmen ikke fungerer optimalt. Den tar ikke ordentlig til seg næring, og noen proteinrester og fettrester kan ”lekke” inn i blodet. Da må leveren jobbe på spreng for å rense blodet. Den blir overbelastet og i tillegg til å gjøre meg trett vil ikke alle virus og ondartede bakterier bli renset ut. Jeg ble dermed lett utmattet og syk.

leakygutcure

Lekk-tarm-syndrom

De som forsker på LGS (leaky gut syndrome) mener at det er en av de mest vanlige lidelsene i dagens samfunn (oppimot 50% av befolkningen berøres av dette), og står bak mange av utbredte folkeplagene som allergier, astma, migrene, fordøyelsesproblemer, eksem, mangel på overskudd, dårlig immunforsvar +++

Når jeg hørte om dette for første gang synes jeg det virket litt ekstremt, og jeg er normalt svært kritisk til ny og alternativ behandling. Men det jeg forstod når jeg begynte behandlingen var at dette var ikke alternativt. Behandlingen bygger på økt inntak av sunne fettsyrer, vitaminer, mineraler og probiotiske produkter for å bygge opp tarmfloraen. Kun naturlige produkter fra planteriket.

Vidunderbehandling

Behandlingen har vist seg å gi meg helt fantastiske resultater. Overskuddet jeg har nå, selv etter flere dager med hardtreninger er større enn jeg opplevde i hele fjor. I tillegg merker jeg at immunapparatet er kraftig styrket og det skal mye mer til at jeg blir syk nå.

NMA-Klinikken

NMA-Klinikken-logo

Jeg var til behandling hos NMA Klinikken i Drammen. Her undersøkte vi kroppen min, la ned en kostholdsplan og gjennomgikk noen renselseskurer for å få ut giftstoffer fra systemet. Jeg er ekstremt takknemlig for hjelpen de har gitt meg og jeg kan anbefale klinikken på det sterkeste! Gå inn på nma-klinikken.no for å lære mer og se video fra God Morgen Norge.

Universal Biology

Kosttilskuddene jeg fikk anbefalt å bruke kommer fra Universal Biology. Her får du de naturligeproduktene du trenger for å bygge opp kroppens naturlige tarmfunksjon og booste imunforsvaret. Mine favorittprodukter er OMX Gold (ett suverent probiotisk produkt) Super S (fermentert hvitløk) og Amino Ceramider (ett produkt spekket av viktige næringsstoffer).

Ta vare på kroppen!

Husk du har bare en kropp og da bør du gjøre det som er best for kroppen din. Har du symptomer på lekk-tarm-syndrom bør du undersøke det og behandle det. Så mange mennesker, meg inkludert, har hatt kjempeeffekt av å følge rådene til NMA-klinikken og bruke naturproduktene til Universal Biology. Lykke til!

Pakke til meg fra Universal Biology med Super S, OMX Gold, Amino Ceramider, Magnesium og Ganeden BC30.
Pakke til meg fra Universal Biology med Super S, OMX Gold, Amino Ceramider, Magnesium og Ganeden BC30.
Previous Post 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram