Announcement

Facebooksiden min feirer 2 år!

05/03/14
Jonas Orset

Vi går inn i en ny måned som betyr nytt månedstema, men før vi tar for oss denne månedens tema, som er Tips til treningsleir, er det noe vi må gjøre. Facebooksiden min facebook.com/JonasOrset har nå rukket å bli 2 år gammel. Og i den forbindelse skal vi se litt på de største øyeblikkene på face! Ta på deg bursdagshatten, unn deg ett lite kakestykke og les!

Mine første poster

Facebooksiden min åpnet den 26.januar med en kort “Velkommen til min facebookside”-post. Den gang viste jeg ikke helt hva jeg kunne forvente av følgere og innlegg. Jeg tenkte likevel det kunne være morsomt både for meg selv og dere som valgte å følge meg at jeg hadde en egen side på facebook for sykkelsatsingen. Jeg er mer enn en syklist, og det føles ofte greit å dele det opp, så de som ikke er så interessert i sykkel kan slippe å bli “spammet” ned av sykkeloppdateringer. Men at det skulle vokse til den høyden det er på nå er utrolig morsomt!

28jan12
Min første ordentlige post!
6feb12

Våren 2012

I mine første poster hadde jeg stor variasjon i innhold og design. Jeg prøvde å variere underholdning, tekstrapporter og bilderapporter, uten noen form for planlegging. Fokuset var å legge ut noe når jeg hadde noe på hjertet. Det ble dermed mye ymse, men endel gode poster midt imellom. Posten til høyre er en av dem jeg er fornøyd med som jeg synes er ganske morsom. I utlandet kjøper vi vann på flasker, og det er ofte tungt å bære dem tilbake til hotellet. At jeg i tillegg klarer å dra med meg andre drikkevarer i tillegg gjør turen ofte knallhard om du ikke heter Arild Haugen.

18mars12

Mitt første år var jeg flink til å reposte motivasjonsbilder. Dette er ett av dem. Savner du dem?

Denne våren hadde jeg også min første og eneste spørreundersøkelse på siden. Spørsmålet var hva dere ønsket mer av. Dessverre har ikke alle ønskene blitt etterfulgt enda, men neste skritt videre i 2014 er flere videoer, slik som de fleste ønsket. Målet er å ha jevnlige videoinnslag flere ganger i måneden fra sommeren av.

8mars12

Årets første…

Årets første er som regel obligatorisk. I 2013 jeg min siste tur ute på sykkel på nyttårsaften og min første i 2014 en knapp uke etter. Ikke alle vinter er som i år, i 2012 var dette min første tur:

28feb12

2 år siden dengang, men fortsatt på Mallorca

Flere av mine første poster omhandlet treningsamlingene på Mallorca. 2 år senere har mye skjedd, men fortsatt tilbringer jeg pre-season-dagene på Mallorca.

17feb12

Mitt viktigste innlegg?

24apr12

Det er vel liten tvil om at bilde over er utrolig viktig. Å vise at jeg er en ren utøver et både viktig for meg som person, for at dere kan stole på meg som utøver, og for å kunne være ett forbilde for andre. PLAY FAIR – PLAY CLEAN!

Befriende post, men uten bilde

17jun12


Deilig å poste når det går bra, men bildet manglet. Mitt første år postet jeg flere poster uten bilde. Nå prøver jeg å alltid legge ved ett bilde for å gjøre posten mer spennende.

Mange like poster…

høst12

Om du tror det har vært ensidig med like poster om mitt nye kinesiske lag de siste to månedene burde du se november 2012….

Den frimodiges måned

3feb13

Våren 2013 var jeg flink til å poste innlegg om min kristne tro. Det har dessverre blitt færre av dem i ettertid. Savner du dem?

Tilbake til godtreneren!

19feb13

Årets stiligste bilde?

9apr13

Lærebokbilde

28apr13


Alltid godt å poste bilder der jeg står på pallen, og ekstra godt var det denne gangen etter en vinter jeg var langt nede pga virus. Jeg gjør heller ingen feil og er påkledd med lagets sponsorer fra topp til tå. Kanskje du også legger merke til at jeg ser på rett kamera også?

19mai13

Rittrapporter

Jeg var flink til å poste daglige rittrapporter fra Glava Tour, og det var mange som fulgte med og ga lykkeønskninger! Vinn, vinn for meg og dere lesere!

Rittrapporter har vist seg og være godt likt og jeg har planlagt å fortsette med korte rittrapporter på facbook også i år, mens sammendrag og mer omfattende postes her på nettsiden.

Sommerbilder

Sommeren 2013 var jeg på treningsleire flere steder i landet og bildene derifra var jeg heldig med. Det er derimot ikke så fryktelig vanskelig å ta fine bilder når motivet er så bra som det er. Naturen i Norge sommerstid er utrolig, og til og med min mindre gode Motorola klarer å fange opp litt av idyllen.

3jul13

Cyclocross-feber

høst13

Facebooksidens høydepunkt

Få uker har jeg fått så mange “likes” på postene mine som under Tour of Poyang Lake i Kina. Kanskje ikke så rart, det var eksotisk og vi gjorde det bra. Men til info er facebook blokket borti der i Østen og uten min kjære bror, som mottok mail fra meg og postet på mine vegne hadde det aldri blitt en facebooksuksess.

høst13kina

Ett lite steg for nettet, ett stort steg for meg

åpning av nettside

I januar fikk jeg og min eminente webansvarlig endelig fornøyelsen av å publisere nettsiden. Vi håper å kunne nå dere på en ny og forbedret måte. Facebook begrenser seg, en nettside gjør det ikke. Vi har store ambisjoner for siden og dere har bare sett ett førsteutkast!

Vi setter også veldig pris på tilbakemeldinger fra dere! Hva tenker du om den utviklingen vi har vært igjennom de siste 2 årene? Hva savner du? Hva burde vi hatt mer av, eller mindre av?

Jeg vil og benytte denne feiringen til å takke stort for at du velger å følge meg, både på facebook, og på nettsiden. Jeg setter større pris på det enn du aner! : )

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram