Journal

Dag 15 og 16: Sykkelliv under korona

28/03/20
Jonas Orset

Jeg begynner å frykte at dette kan bli en langvarig unntakstilstand. Spesielt fordi flere enda ikke har klart å ta denne krisen alvorlig. Man trenger ikke være hypokonder for å forstå at dette er alvorlig. Når man ser til andre land forstår man at dette er utbredt.

I går kom Norges Cykleforbund ut med nye anbefalinger som jeg støtter opp om:

«NCF anbefaler på det sterkeste at all trening ute ikke skjer i gruppe, kun alene eller med personer fra samme husstand, og med minst en meters avstand.»

For meg er det en selvfølge å sykle alene utendørs i disse dagene. Inne derimot kan vi ha det sosialt over Zwift.

I går arrangerte jeg en Green Cycling Friday Group Ride og vi samlet en god gruppe med venner fra Spania, USA og Norge. Utrolig fint at hele verden kan komme sammen til tross for at korona forsøker å skape isolasjon og avstand mellom folk.

Jeg tror vi kan komme sterke ut av dette om vi holder motet og håpet oppe.

BLI MED: 101percent GSGS – alternativt ritt

Er jeg syk?

Jeg følte meg ganske bra i går etter å hatt noen dager med hodepine. Jeg trodde det handlet om mye skjermtid, men våknet i dag med kvalme og lite energi, samt litt trøkk mot brystet.

Symptomene på korona er mange, og noen merker viruset vagt. Jeg frykter at jeg har pådratt meg nettopp dette viruset, til tross for at jeg har vært forsiktig. Jeg er derimot ikke verre enn at jeg er oppe, men ikke i trening. I dag ble derfor en rolig dag, og håper er at jeg ikke blir verre de neste dagene.

Enda mer håper jeg dere som leser holder dere friske og følger retningslinjene til Folkehelseinstituttet.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram