Recap

Uke 43

27/10/15
Jonas Orset

Tredje off-season uke er over, og for dem som bruker begrepet “off-season” for hele vintersesongen, så er det da ikke siste uke, men det er siste uke i den nødvendige hvileperioden. Til uken begynner jeg smått igjen med organisert trening og jeg er virkelig taggad. Det har vært en god periode. Jeg har fått hvilt beina og tenkt på andre ting. Og jeg har virkelig blitt sulten!

For 10 dager siden, under en trening med Follo Development Team, klarte jeg faktisk å tråkke over da jeg skulle rette meg inn når forhjulet skle på grusen. Denne uken har det å bli raskt bra et gjennomgående tema. Med flere gode behandlinger, bl.a. hos Ski Body Work og Ski Kiropraktikk og Velvære, har jeg blitt veldig mye bedre og nå er jeg tilbake i full trening. Ikke dumt å kjenne de rette folkene når det først er noe. I verste fall kunne overtråkket plaget meg den neste måneden.

Derfor har det vært en ganske rolig uke treningsmessig, og det er vel og bra. Da har kroppen fått hentet seg enda bedre inn etter sesongen. Formen er kanskje litt dårlig nå, men det kommer seg nok ganske raskt igjen.

Selv med litt mer fritid har jeg prøvd å bruke tiden fornuftig. Noen timer på forelesninger har det vært. Her fra Follo SKs møte på torsdag kveld, mens jeg også var en tur på forelesning på NIH i løpet av uka.
Selv med litt mer fritid har jeg prøvd å bruke tiden fornuftig. Noen timer på forelesninger har det vært. Her fra Follo SKs møte på torsdag kveld, mens jeg også var en tur på forelesning på NIH i løpet av uka.
Og selv om jeg prøver å begrense tidsfordriv er det tre kvarter som settes av til den daglige bataljen i NBA 2K på PS3 mot lillebroren min. Min favorittspiller - Shannon Brown - har storspilt i det siste og 48poeng på 24 minutter er ganske solid. Det digger jeg!
Og selv om jeg prøver å begrense tidsfordriv er det tre kvarter som settes av til den daglige bataljen i NBA 2K på PS3 mot lillebroren min. Min favorittspiller – Shannon Brown – har storspilt i det siste og 48poeng på 17 minutter er ganske solid. Det digger jeg! Kan for the record ikke forstå hvorfor han ikke har kontrakt med et NBA lag for årets sesong. Skandale!
Når ankelen begynte å bedre seg mot slutten av uka prøvde jeg meg på en liten gåtur med media og webansvarling på nettsiden, Kent Erik.
Når ankelen begynte å bedre seg mot slutten av uka prøvde jeg meg på en liten gåtur med media og webansvarling på nettsiden, Kent Erik.
Grytidling søndag morgen, type kl 08.15, var jeg på tur med Mathias fra Follo Development Team. Kanonvær og deilig at ankelen er såpass bra igjen at syklingen går uten problem.
Grytidlig søndag morgen, type kl 08.15, var jeg på tur med Mathias fra Follo Development Team. Kanonvær og deilig at ankelen er såpass bra igjen at syklingen går uten problem.

Det som ikke kom på bildene, men bør nevnes er bl.a. den rolige mandagsturen med Nesoddens store sønn, i mine øyne enda større enn Rybak, Max Kørner. Da tok vi bl.a. turen innom Ås Stasjon Café der min tante har utstilling. Kan anbefales!

Ellers kunne jeg jo sikkert fortalt om videre sponsorarbeid eller skoleoppgaver, men jeg lar ikke dere kjedes med den slags. Nå begynner i alle fall treningen mer eller mindre for fullt så det blir flere bilder og mer innholdsrike ukesrapporter de kommende ukene, det kan jeg garantere. I tillegg kan jeg røpe at det jobbes i kulissene for å ta nettsiden et sjumilssteg lengre og det ikke er altfor lenge til dette kan offentliggjøres. Det blir garantert suksess så følg med!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram