Recap

Uke 26

29/06/15
Jonas Orset

Halve året er over og det er også uke 26. Sent søndag kveld i uke 25 dro vi tilbake til Belgia etter Tour Nivernais Morvan. Mandag morgen gikk reisen tilbake til Vorselaar for å legge fra meg klær og utstyr. Noen timer senere var jeg på ny ferd og hjemreisen til Norge var endelig i gang.

WP_20150622_11_56_59_Pro
Ikke bare bare å komme seg rundt alltid. Fra togstasjonen i Herentals og de 6 km til Vorselaar var valget enten å vente 1,5t på henting, 30 min på buss eller ta bagasjen på ryggen og sykle. Selv i yr valgte jeg det siste. Sekken måtte settes på styre og holdes på plass med tennene. Ikke behagelig 20 min senere….
Etter et par timers flytur kunne jeg endelig skimte ut over det norske land. God følelse!
Etter et par timers flytur kunne jeg endelig skimte ut over det norske land. God følelse!

Forberedelser til NM

Dagene etter jeg kom hjem ble stort sett brukt til å forberede meg til NM. Det ble en god miks av korte sykkelturer, topp massasje hos Ski Body Work, tur innom Foss Sykler i tillegg til en god paceøkt ved Årungen.

Norgesmesterskapet 2015

Årets Norgesmesterskap i landevei ble holdt av Lillehammer, Gjøvik og Brumunddal denne uken. Sammen med kompisene mine Daniel og Kent Erik (webansvarlig her på nett) dro jeg oppover for å representere Follo Sykkelklubb under Gaterittet og Fellesstarten. Forventningene jeg hadde kan du lese her. Det ble er morsom helg som vil huskes. Gaterittet gikk litt under hva jeg hadde håpet, mens fellesstarten gikk noe bedre enn jeg hadde trodd i en av tidenes tøffeste NM løyper. Du kan lese rittrapportene ved å trykke her: NM Gateritt og NM Fellesstart

Webansvarlig, Kent Erik "Kenny," stod for kunsten og var fotograf denne helgen.
Webansvarlig, Kent Erik “Kenny,” stod for kunsten og var fotograf denne helgen.
NM_Gate-1
Daniel (til høyre) gjorde en god jobb som lagleder for Follo SK i årets NM.
NM_Recon-1
Lørdagens rekognisering i fellesstartløypa ble kjørt sammen med Sigurd Nesset, som bor og sykler i Spania. Vi fikk også hyggelig selskap av Ringerikes-Kraft.

Sommertrening

Med NM over går jeg inn i en kombinert restitusjon/treningperiod for å styrke hodet og kropp til andre del av sesongen og nye oppgaver i Belgia. Godt med litt norsk sommer og!

Next Post
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram